Menu for this week
The menu is updated every week!
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti
Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.
WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE
Meniu nuo sausio 20 dienos iki 24 dienos.
THIS WEEK
FOR OMNIVORES
A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.
- Pusryčiai: Morkų- kokosiniai keksai.
- Priešpiečiai: Trinta meksikietiška sriuba su šviežiais kukurūzais.
- Pietūs: Vištienos šnicelis su grikiais, daržovėmis, riešutų sviesto
- Pavakariai: Kriaušių pyragas.
- Vakarienė: Vištienos kukulaičiai su morkų salotomis, garintomis daržovėmis.
- Pusryčiai: Kruasanas su kumpiu, Tilsit sūriu, salota, padažu.
- Priešpiečiai: Vaisių užkandis su varškės kremu.
- Pietūs: Jautienos maltiniai įdaryti varške, špinatais su agurkų salotomis, kuskusu, daržovių asorti.
- Pavakariai: Sveikuoliškas tinginys.
- Vakarienė: Marokietiškas troškinys.
- Pusryčiai: Lietiniai blyneliai su sūriu, daržovėmis.
- Priešpiečiai: Miso sriuba.
- Pietūs: Kalakutienos filė marinuota apelsinuose su kuskusu, agurkų salotomis.
- Pavakariai: Avižinis sausainis su džiovintais vaisiais, juodojo šokolado gabaliukais.
- Vakarienė: Jautienos liežuvių salotos.
- Pusryčiai: Daržovių, cukinijų sluoksniuotas omletas.
- Priešpiečiai: Špinatų, kivi, obuolių glotnutis.
- Pietūs: Vištienos kumpeliai marinuoti medaus-garstyčių padaže su briuselio kopūstais, bolivine balanda.
- Pavakariai: Riešutų skonio sausainis.
- Vakarienė: Menkės kepsniai sūrio, morkų plutelėje su spalvotais lęšiais, garintais brokoliais.
- Pusryčiai:Virtinukai su persikiniu padažu.
- Priešpiečiai: Žirnių sriuba.
- Pietūs: Kotletas Jūratė su salierų koše, coleslaw salotomis.
- Pavakariai: Florentinas.
- Vakarienė: Caprese salotos.
THIS WEEK
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)
Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.
- Pusryčiai: Obuolių blyneliai.
- Priešpiečiai: Trinta baravykų sriuba.
- Pietūs: Sojos mėsos plovas su žolelėmis.
- Pavakariai: Varškės sūrelis.
- Vakarienė: Menkės kepsniai su šakninėmis daržovėmis.
- Pusryčiai: Kiaušinių užtepėlė su bandele.
- Priešpiečiai: Riešutų energetinis batonėlis.
- Pietūs: Grikių maltiniai su pomidorų salotomis.
- Pavakariai: Apelsinų gėrimas.
- Vakarienė: Wok ryžiniai makaronai su kiaušiniu, krevetėmis, šakninėmis daržovėmis.
- Pusryčiai: Graikiškas omletas su feta sūriu, alyvuogėmis, namine duona.
- Priešpiečiai: Trinta pomidorinė sriuba.
- Pietūs: Daržovių maltiniai įdaryti sūriu su laukiniais ryžiais, morkų salotomis.
- Pavakariai: Tiramisu desertas.
- Vakarienė: Įdaryta cukinija su natūraliu žolelių padažu.
- Pusryčiai: Bananiniai varškės blyneliai su aviečių padažu.
- Priešpiečiai: Krabų lazdelių užtepėlė su načos.
- Pietūs: Makarinai karbonara su šonine.
- Pavakariai: Riešutų sviesto sausainis.
- Vakarienė: Tuno maltiniai su tabule salotomis.
Pusryčiai: Varškės apkepas su persikais.
Priešpiečiai: Tiršta daržovių sriuba su sūreliu.
Pietūs: Sojos kepsniai su morkomis, grybais.
Pavakariai: Bananinis musas.
Vakarienė: Lavašo suktinukas su sūriu.