Menu for this week

The menu is updated every week!

Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.

WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

Meniu nuo balandžio 29 dienos iki gegužės 3 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti

THIS WEEK
FOR OMNIVORES
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.

Pusryčiai: Granolos pusrytis su puria varške. 
Priešpiečiai: Ukrainietiški barščiai.
Pietūs: Vištienos suktinukas su kuskusu, korejietišku morkų salotomis. Pavakariai: Mėlynių putėsiai su šilauogėmis.
Vakarienė: Grill tortilija su sūriu, kumpiu, marinuotais agurkais, jogurtiniu padažu, salotu miksu.

Pusryčiai: Kiaušinių keksai su šonine, cukinija, cheddar sūriu. 
Priešpiečiai: Trupininis varškės pyragas.
Pietūs: Grill jautienos maltinissu šakninėmis daržovėmis.
Pavakariai: Paprikų, riešutų užtepėlė. 
Vakarienė: Grūdėtos varškės salotos su bazilikais, balzamiko acto padažu.

Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių košė su karamelizuotais bananais, džiovintais obuoliais.
Priešpiečiai: Aviečių glotnutis.
Pietūs: Kalakutienos krūtinėlės vyniotinis su ryžiniais makaronais, daržovių miksu.
Pavakariai: Avižinis sausainis su džiovintomis spanguolėmis. 
Vakarienė: Tuno salotos. 

Pusryčiai: Lietiniai blynai su morkų, pievagrybių įdaru, krapų padažu.
Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis. 
Pietūs: Vištienos kukulaičiai troškinti kreminiame padaže su grikiais.
Pavakariai: Agar agar želė saldainis.
Vakarienė: Lašišos iešmeliai su citrinos skiltele, salotomis.

Pusryčiai: Kruasanas su vaisiais. 
Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu, keptomis bulvmis.

Pietūs:
Maltinis Jūratė su ridikėlių salotomis, morkų piure. 
Pavakariai:
Šokoladinis cukinijų brownie.
Vakarienė:
Plėšytos jautienos salotos su granatais, burokėliais, vyšniniais pomidorais. 

THIS WEEK
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.

Pusryčiai: Varškės keksai su braškėmis (be pridėtinio cukraus).
Priešpiečiai: Rūgštynių sriuba.
Pietūs: Sojos avinžirnių maltiniai su spalvotais pilno grūdo makaronais, garintais žiediniais kopūstais.
Pavakariai: Saulėgrąžų, datulių sausainis (be pridėtinio cukraus).
Vakarienė: Lašišos salotos su greipfrutu, vyšniniais pomidorais.

Pusryčiai: Kišas su brokoliais, špinatais, sūriu.
Priešpiečiai: Grūdėta varške su saulėje džiovintais pomidorais.

Pietūs: Troškinti kopūstai su nameko grybais, keptomis agota bulvytėmis.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su vaisiais.
Vakarienė: Lęšių netikras zuikis su tobule salotomis, tzatziki padažu (graikiškas jogurtas, agurkai, česnakai, aliejus, citrina).

Pusryčiai: Varškės vanilinis šokoladinis apkepas.
Priešpiečiai: Žirnių sriuba su šonine.
Pietūs: Sojos mėsos befstrogenas su sviestinėmis perlinėmis kruopomis, moliūgais bei kalafijorais.
Pavakariai: Anakardžių, migdolo riešutų morengai.
Vakarienė: Salotos su feta sūriu, lęšiais, morkomis, raudonais marinuotais svogūnais.

Pusryčiai: Sūrio, bulvių vafliai su padažu.
Priešpiečiai: Vaisių glotnutis.
Pietūs: Žuvis riešutų plutelėje su kuskusu, daržovėmis.
Pavakariai: Varškės šokoladinis sūrelis.
Vakarienė: Daržovių, tofu troškinys su avinžirniais.

Pusryčiai: Amerikietiški blyneliai su padažu.
Priešpiečiai: Morkų ir kokoso pieno trinta sriuba.
Pietūs: Švediški sojų kukuliai su bruknių padažu, briuselio kopūstais, keptais svogūnais, burokėliais, morkomis, bulvėmis.
Pavakariai: Krabų lazdelių užkandis su načos.
Vakarienė: Valdorfo salotos.

en_GBEnglish
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to eshop