Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo liepos 15 dienos iki liepos 19 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

Pusryčiai: Kruasanas su kumpiu, sūriu, icebergo salotomis.
Priešpiečiai: Šaltsriubė.
Pietūs: Kalakutienos krūtinėlės šnicelis su grikiais, kopūstų salotomis, sūrio padažu.
Pavakariai: Sveikuoliškas tinginys.
Vakarienė: Graikiškos salotos su lęšiais, avinžirniais.

Pusryčiai: Aguonų varškės pyragas su mėtų padažu.
Priešpiečiai: Šaltalankių “pana cota” su šilauogėmis.
Pietūs: Vištienos krūtinėle su  obuoliais, morkomis, garintomis daržovėmis.
Pavakariai: Tofu užkandis.
Vakarienė: Makaronų pesto salotos su vištienos gabaliukais, pomidorais, porais, marinuotais agurkais, svogūnėliais

Pusryčiai: Kokosiniai blyneliai su mango tyre.
Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
Pietūs: Jautienos guliašas su špinatine koše, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Morkų ir kokoso pieno sriuba trinta sriuba.
Vakarienė: Prancūziško sūrio salotos su saulegrąžų skrebučiais, džiovintomis slyvomis, figų padžu.

Pusryčiai: Kišas su paprika, sūriu, žiediniais kopūstais.
Priešpiečiai: Vaisinis glotnutis.
Pietūs: Kotletas Jūratė su troškintomis daržovėmis, lęšiais pagardintais grybais.
Pavakariai: Riešutų batonėlis.
Vakarienė: Tortilija su kumpiu, salota, sūriu, kukurūzais.

Pusryčiai: Avižinė košė.
Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba su moliūgų branduoliais.
Pietūs: Jautienos- kalakutienos liulia kebabas su citrininiu jogurtiniu padažu, laukiniais ryžiais.
Pavakariai: Varškės sausainis.
Vakarienė: Troškinti kopūstai su čorizo dešrelėmis.

SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

Pusryčiai: Varškės apkepas.
Priešpiečiai: Trinta kalafijorų sriuba
Pietūs: Lašišos iešmeliai su paprika, laukiniais ryžiais, špinatinų padažu.
Pavakariai: Šokoladinis musas su šilauogėmis.
Vakarienė: Sūrio vyniotinis su salotomis.

Pusryčiai: Mėlynių blyneliai.
Priešpiečiai: Glotnutis.

Pietūs: Daržovių iešmeliai su paprika, lęšiais, špinatinų padažu.
Pavakariai: Kiaušinių užtepėlė su juoda saulėgrąžų duona.
Vakarienė: Įdaryta cukinija suriu, pomidorais.

Pusryčiai: Persikų, grūdėtos varškės keksai.
Priešpiečiai: Vaisių užkandis.
Pietūs: Žuvis su sezamo sėklomis ir tabule salotomis
Pavakariai: Baltojo šokolado musas su citrininiu kremu.
Vakarienė: Bolivinės balandos salotos.

Pusryčiai: Ryžių košė su džiovintais vaisiais.
Priešpiečiai: Krabų lazdelių,agurkų užtepėlė
Pietūs: Sluoksniuotas sūrio pyragas.
Pavakariai: Slyvos juodame šokolade.
Vakarienė: Cezario salotos su krevetėmis.

Pusryčiai: Morkų-kokosiniai keksiukai.
Priešpiečiai: Lęšių sriuba.
Pietūs: Daržovių kepsenliai ryžiniais makaronais, keptu pomidoru.
Pavakariai: Vaisiai.
Vakarienė: Graikiškos salotos su marinuotais lęšiais, avinžirniais, morka, feta sūriu.

lt_LTLithuanian
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę