Menu for this week
The menu is updated every week!
Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.
WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE
Meniu nuo rugsėjo 11 dienos iki rugsėjo 15 dienos.
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti
THIS WEEK
FOR OMNIVORES
A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.
Pusryčiai: Virtų bulvių vafliai su sūriu.
Priešpiečiai: Sriuba.
Pietūs: Vištienos kumpelių guliašas su ananasais, ryžiais ir saldžiarūgščiu padažu.
Pavakariai: Mango skanėstas.
Vakarienė: Sluoksniuotos kumpio, sūrio salotos.
Pusryčiai: Avižinė košė su džiovintais vaisiais.
Priešpiečiai: Ananasinis glotnutis.
Pietūs: Lašišos velingtonas.
Pavakariai: Chia seklų pudingas su uogomis.
Vakarienė: Vištienos kukuliai su libanietiškomis tabule salotomis.
Pusryčiai: Graikiškas omletas.
Priešpiečiai: Trinta morkų, kokoso pieno sriuba.
Pietūs: Žuvies maltiniai įdaryti slyvomis su žirnių piure.
Pavakariai: Brownie – drėgnas šokoladinis pyragas
Vakarienė: Tortilija su vištiena, cukinija, morka.
Pusryčiai: Orkaitėje kepti varškėtukai su trintais mangais.
Priešpiečiai: „Panna cotta“ desertas.
Pietūs: Jautienos guliašas su špinatine bulių koše.
Pavakariai: Krabų lazdelių, agurkų užtepėlė.
Vakarienė: Bola dubenėlis su keptu tofu sūriu, wakame salotomis, imbieru.
Pusryčiai: Varškės keksai su braškėmis, padažu.
Priešpiečiai: Vaisių glotnutis.
Pietūs: Vištienos maltinis „Astra“ su razinomis, kiaušiniu, keptomis bulvėmis, morkomis, burokėliais, padažu.
Pavakariai: Tiramisu desertas.
Vakarienė: Wok ryžiniai makaronai su kiaušiniu, kiniškomis daržovėmis, krevetėmis.
THIS WEEK
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)
Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.
Pusryčiai: Avižinė košė su džiovintais abrikosais, spanguolėmis, riešutu sviestu.
Priešpiečiai: Trinta morkų sriuba.
Pietūs: Daržovių maltiniai su grill daržovėmis, keptomis bulvėmis.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su raudonais serbentais.
Vakarienė: Valdorfo salotos.
Pusryčiai: Varškėtukai kepti orkaitėje su persikais, trintomis uogomis.
Priešpiečiai: Avinžirnių užtepėlė su agurkų, morkų skiltelėmis.
Pietūs: Ryžių, krevečių risotto.
Pavakariai: Vaisių ir uogų užkandis.
Vakarienė: Cezario salotos su sojos paplotėliais, parmezano sūriu.
Pusryčiai: Kokosiniai blyneliai su trintais mangais.
Priešpiečiai: Žirnių sriuba.
Pietūs: Žuvis kepta orkaitėje su morkų, svogūnų sūrio plutele, ryžiniais makaronais.
Pavakariai: Varškės sausainis.
Vakarienė: Tinginio balandėliai su natūraliu jogurtu.
Pusryčiai: Kruasanas su Gouda sūriu, romanine salota, paprika.
Priešpiečiai: Naminis morkų pyragas.
Pietūs: Sojos mėsos švediški kukuliai su bruknių padažu, briuselio kopūstais, makaronais.
Pavakariai: Natūralus jogurtas su žele, vaisiais.
Vakarienė: Spalvingi žuvies iešmeliai su cukinija.
Pusryčiai: Polentos kukurūzų košė su juodaisias serbentais, virta kokoso piene.
Priešpiečiai: Avižinis sausainis su džiovintais abrikosais.
Pietūs: Daržovių guliašas su pupelėmis, salierų stiebais, špinatine bulvių koše.
Pavakariai: Sveikuoliškas riešutų batonėlis.
Vakarienė: Žuvies suktinukai su keptais pomidorais, ilgomis šparaginėmis pupelėmis.