Menu for this week

The menu is updated every week!

Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.

WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

Meniu nuo vasario 12 dienos iki vasario 16  dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti

THIS WEEK
FOR OMNIVORES
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.

Pusryčiai: Kruasanas su kumpiu, sūriu, salota.
Priešpiečiai: Minestrone sriūba.
Pietūs: Lašišos kepsniai su laukiniais ryžiais, citrinos skiltele, salotomis.
Pavakariai: Varškės surelis.
Vakarienė: Cezario salotos su grill vištiena, krutonais, ančiuviu padažu.

Pusryčiai: Vanilinis varškės keksai su braškėmis.
Priešpiečiai: Avokado, džiovintų pomidorų užtepėlė su načos.
Pietūs: Jautienos kukuliai pomidorų padaže, bulvių koše, korėjietiškomis morkų salotomis su saulėgrąžomis.
Pavakariai: Slyvos juodame šokolada.
Vakarienė: Grill tortilija su kumpiu, sūriu, kukurūzais, icebergo salotomis.

Pusryčiai: Kišas su sūriu,  grybais, daržovėmis.
Priešpiečiai: Pomidorų lęšių sriuba.
Pietūs: Vištienos maltiniai įdaryti grybais, baravykų padažu, pilno grūdo makaronais, ridikėlių- agurkų salotomis.
Pavakariai: Vaisių ir uogų užkandis.
Vakarienė: Menkės kepsniai brokolių plutelėje su garinėmis daržovėmis.

Pusryčiai: Tiramisu chia pudingo pusryčiai su jogurtu.

Priešpiečiai: Avižinis sausainis.
Pietūs: Kalakutienos krutinėlės befstrogenas su sviestinėmis perlinėmis kruopomis, keptais briuselio kopūstais.

Pavakariai: Grūdėta varškė su saulėje džiovintais pomidorais.

Vakarienė: Sūrio vyniotinis su salotomis.

Pusryčiai: Avižinis apkepas su riešutų sviestu.
Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
Pietūs: Velingtonas.
Pavakariai: Morkų pyragas.
Vakarienė: Garinti vištienos kumpeliaisu mary rose padažu, bolivine balanda, petražolių, vyšninių pomidorų salotomis.

THIS WEEK
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.

Pusryčiai: Lietiniai su varške, vaniliniu padažu.
Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba 
Pietūs: Žuvies kepsneliai su garintomis daržovėmis.
Pavakariai: Avižinis sausainis su kokoso drožlėmis, džiovintais abrikosais.
Vakarienė: Kopūstų troškinys su šitakee grybais, keptomis bulvėmis.

Pusryčiai: Kiaušinių kišas su garintais brokoliais, paprika, sūdyta lašiša.
Priešpiečiai: Kivi glotnutis.
Pietūs: Menkės filė sūrio, morkų plutelėje su špinatine koše, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Chia sėklų desertas su šilauogėmis.
Vakarienė: Karamelizuotų burokėlių, mandarinų, mocarella salotos.

Pusryčiai: Varškės virtinukai kepti orkaitėje su spanguolių tyre.
Priešpiečiai: Rauodnųjų lęšių sriuba.
Pietūs: Sojos troškinys su žiediniais kopūstais, morkomis, šparaginėmis pupelėmis, tofu sūriu, curry kokosiniame padaže.
Pavakariai: Vaisių užkandis.
Vakarienė: Balandėliai su naminiu padažu.

Pusryčiai: Avižiniai sveikuoliųki vafliai. 
Priešpiečiai: Morkų glotnutis.
Pietūs: Piemenėlių pyragas. 
Pavakariai: Graikiškų riešutų, bananų pyragas. 
Vakarienė: Menkė su sezamo sėklomis, tabule salotomis ( bolivinė balanda, pomidorai, agurkai, jogurtinis padažas).

Pusryčiai: Kukurūzų sveikuoliųka košė su trintomis avietėmis. 
Priešpiečiai: Miso sriuba su tofu sūriu.
Pietūs: Jautienos liulia kebabas su laukiniais ryžiais, tzatiki padažu, gaiviomis salotomis.
Pavakariai: Kakavinis varškės musas.
Vakarienė: VIštienos, persikų, morkų salotos.

en_GBEnglish
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to eshop