Menu for this week

The menu is updated every week!

Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.

WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

Meniu nuo balandžio 8 dienos iki balandžio 12 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti

THIS WEEK
FOR OMNIVORES
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.

Pusryčiai: Blyneliai su braškių uogiene (be pridėtinio cukraus).
Priešpiečiai: Barščių sriuba.
Pietūs: Kalakutienos vyniotinis su serrano kumpiu su garintomis daržovėmis
Pavakariai: Aviečių putėsiai. 
Vakarienė: Įdaryta paprika su kuskusu, žirneliais, vištienos krūtinėle.

Pusryčiai: Jogurtas su mango tyre (be pridėtinio cukraus), granola.
Priešpiečiai: Morkų glotnutis.
Pietūs: Vištienos sluoksniuotas pyragas.
Pavakariai: Trupininis varškės pyragas.
Vakarienė: Garintos vištos, mandarinų, pomidoriukų, kukurūzų salotos.

Pusryčiai: Virtinukai su padažu.
Priešpiečiai: Gaspačo šalta sriuba
Pietūs: Jautienos guliašas su salierų stiebais, morkomis ir šakninėmis daržovėmis, burokėlių salotomis.
Pavakariai: Vaisių asorti.
Vakarienė: Tuno salotos su pesto makaronais.

Pusryčiai: Varškės maskarponės ryžių apkepas.
Priešpiečiai: Šokoladinė pana cotta su braškių tyre (be pridėtinio cukraus).
Pietūs: Lašišos troškinys su orzo makaronais, špinatais, pomidorais.
Pavakariai: Bananų “duona” (be pridėtinio cukraus).
Vakarienė: Sūrio faršo vyniotinis su špinatų lapais, vyšniniais pomidoriukais.

Pusryčiai: Čederio sūrio keksiukai.
Priešpiečiai:
Žemes riešutų skonio glotnutis.
Pietūs: Vištiena prancūziškai su keptomis daržovėmis.

Pavakariai: Varškės sausainis.

Vakarienė: Graikiškos salotos su marinuotais lęšiais.

THIS WEEK
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.

Pusryčiai: Blyneliai su braškių uogiene (be pridėtionio cukraus).
Priešpiečiai: Barščiai.
Pietūs: Menkės filė su brokolių, sūrio plutele su orzo makaronais, daržovėmis.
Pavakariai: Aviečių putėsiai.
Vakarienė: Įdaryta paprika su kuskusu, žirneliais.

Pusryčiai: Jogurtas su mango tyre, granola (be pridėtinio cukraus).
Priešpiečiai: Morkų glotnutis.
Pietūs: Menkės filė sūrio, morkų plutelėje su špinatine koše, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Trupininis varškės pyragas.
Vakarienė: Cezario salotos su krevetėmis.

Pusryčiai: Virtinukai su padažu.
Priešpiečiai: Gaspačo šalta sriuba.
Pietūs: Sojos troškinys su žiediniais kopūstais, morkomis, šparaginėmis pupelėmis, tofu sūriu, curry kokosiniame padaže.
Pavakariai: Vaisių asorti.
Vakarienė: Tuno salotos su pesto makaronais.

Pusryčiai: Varškės maskarponės ryžių apkepas.
Priešpiečiai: Šokoladinė pana cotta su braškių tyre (be pridėtinio cukraus).
Pietūs: Lašišos troškinys su orzo makaronais, špinatais, pomidorais.
Pavakariai: Bananų “duona”.
Vakarienė: Žuvies kepsneliai su korėjietiškomis morkų salotomis.

Pusryčiai: Čederio sūrio keksiukai.
Priešpiečiai: Žemės riešutų skonio glotnutis
Pietūs
Pavakariai: Varškės sausainis.
Vakarienė: Graikiškos salotos su marinuotais lęšiais.

en_GBEnglish
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to eshop