Menu for this week
The menu is updated every week!
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti
Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.
WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE
Meniu nuo kovo 17 iki kovo 21 dienos.
THIS WEEK
FOR OMNIVORES

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.
- Pusryčiai: Šokoladiniai keksiukai.
- Priešpiečiai: Kopūstienė.
- Pietūs: Vištienos troškinys su obuoliais, kmynais, lęšiais.
- Pavakariai: Jogurtinis pyragas.
- Vakarienė: Graikiškos salotos.
- Pusryčiai: Sluoksniuotas chia sėklų pudingas su jogurtu, vaisiais.
- Priešpiečiai: Melionų glotnutis.
- Pietūs: Nuogas jautienos burgeris su sūriu, bulvių, saldžiųjų bulvių, morkų skilelėmis, salotomis.
- Pavakariai: Alyvuogių užtepėlė su grissini lazdelėmis.
- Vakarienė: Trijų sūriu apkepas su vištiena.
- Pusryčiai: Amerikietiški blyneliai su obuolių padažu.
- Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
- Pietūs: Vištienos suktinukas su džiovintais abrikosais, ryžiniais makaronais, salotomis.
- Pavakariai: Aguonų pyragas.
- Vakarienė: Brokolių, vištienos salotos.
- Pusryčiai: Avižinė košė su džiovintais vaisiais.
- Priešpiečiai: Morkų pyragas.
- Pietūs: Vištienos lizdeliai su pikantiškomis salotomis, ryžiais.
- Pavakariai: Vaisinis gėrimas.
- Vakarienė: Įdaryta cukinija.
- Pusryčiai: Varškės kakavinis apkepas.
- Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba su moliūgų branduoliais. Pietūs: Jautienos bolognese su spageti makaronais, kietuoju sūriu.
- Pavakariai: Kokosinė panna cotta su mango tyre, šilauogėmis.
- Vakarienė: Salotos su plėšyta kalakutiena.
THIS WEEK
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.
- Pusryčiai: Morkų kokosiniai keksai.
- Priešpiečiai: Trinta cukinijų sriuba.
- Pietūs: Žuvies maltiniai su makaronais, caleslaw salotomis.
- Pavakariai: Sūrio užkandis.
- Vakarienė: Grill tortilija su daržovėmis.
- Pusryčiai: Varškės, lietiniai su trintomis braškėmis.
- Priešpiečiai: Citrinų, apelsinų vitaminizuotas gėrimas.
- Pietūs: Bulvių košė su žuvies maltinukais, bruknių padažu.
- Pavakariai: Bananinė duonelė.
- Vakarienė: Cezario salotos.
- Pusryčiai: Ryžių varškės pudingas su uogomis, skrudintais migdolais.
- Priešpiečiai: Meksikietiška sriuba.
- Pietūs: Sojos mėsos kukuliai su piure, baravykų padažu.
- Pavakariai: Trupininis pyragas.
- Vakarienė: Garinta menkė su žiediniais kopūstais, brokoliais, grietinėlės padažu.
- Pusryčiai: Kišas Lorraine.
- Priešpiečiai: Aviečių- braškių glotnutis.
- Pietūs: Sojos iešmeliai su ryžiais, adžikos padažu, grill daržovėmis.
- Pavakariai: Kokosiniai saldainiai.
- Vakarienė: Daržovių vyniotinis.
Pusryčiai: Varškės vanilės kakavos apkepas.
Priešpiečiai: Agurkinė sriuba.
Pietūs: Balandėliai su virtomis bulvėmis.
Pavakariai: Kakavinis musas su uogomis.
Vakarienė: Lašiša grietinėlės padaže su špinatais, vyšniniais pomidorais, stikliniais makaronais.