Sveikas meniu savaitei
Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.
ALERGENŲ SĄRAŠAS
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų.
MENIU GALI KEISTIS
Pateiktas meniu gali keistis be išankstinio pranešimo.
NUO LAPKRIČIO 10 IKI LAPKRIČIO 14 DIENOS.
Mūsų klientai visada laukia naujovių – meniu atsinaujina kas savaitę.
SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.
- Pusryčiai: Morkų- kokosiniai keksai.
- Priešpiečiai: Kopūstų, pievagrybių sriuba.
- Pietūs: Kalakutienos kebabas su bbq padažu, žirneliais, morkomis, gaiviomis salotomis.
- Pavakariai: Vaisių užkandis.
- Vakarienė: Cukinijų, vištienos pyragas su jogurto padažu.
- Pusryčiai: Šakšuka su plėšyta kiaušiniene, namine špinatine duona. (Naujiena).
- Priešpiečiai: Natūralus jogurtas su trintomis braškėmis, vynuogėmis.
- Pietūs: Saulėje džiovintais pomidorais įdaryta vištienos krūtinėlė su bulguru, burokėlių- obuolių salotomis.
- Pavakariai: Riešutų sviesto sausainis.
- Vakarienė: Daržovių kroketai su padažu.
- Pusryčiai: Grūdėtos varškės- braškiniai keksai.
- Priešpiečiai: Trinta bulvių- porų sriuba.
- Pietūs: Saldžiarūgštė vištiena su žemės riešutais, paprika, pekino salotomis su ryžiniais makaronais.
- Pavakariai: Slyvos užkandis.
- Vakarienė: Tinginio balandėliai su natūraliu jogurtu, keptomis bulvėmis.
- Pusryčiai: Avižiniai – varškės vafliai su slyvų padažu.
- Priešpiečiai: Imbierinis gėrimas.
- Pietūs: Lietiniai su vištiena, fetos-tzatiki padažu.
- Pavakariai: Citrininis keksas.
- Vakarienė: Lašiša su špinatais, pomidorais, bolivine balanda.
- Pusryčiai: Kruasanas su kumpiu, sūriu, salota.
- Priešpiečiai: Agurkinė sriuba.
- Pietūs: Kiaulienos sprandinės vyniotinis su keptomis šakninėmis daržovėmis, garstyčių- mango padažu ( Naujiena).
- Pavakariai: Saldžiųjų bulvių- juodojo šokolado braunis.
- Vakarienė: Vištienos lizdeliai su varške, grikiais, korėjietiškų morkų salotomis.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS
Pesketariškas meniu – be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes.
- Pusryčiai: Morkų keksiukai su kokosiniu įdaru.
- Priešpiečiai: Kopūstų sriuba.
- Pietūs: Lašišos kepsniai su žirneliais, morkomis, gaiviomis lapinėmis salotomis.
- Pavakariai: Vaisių ir uogų užkandis.
- Vakarienė: Naminis cukinijų- bulvių ploštainis su jogurtu.
- Pusryčiai: Šakšuka su plėšyta kiaušiniene, namine špinatine duona.
- Priešpiečiai: Natūralus jogurtas su trintomis braškėmis, vynuogėmis.
- Pietūs: Plekšnė su bulguru, burokėlių- obuolių salotomis.
- Pavakariai: Riešutų sviesto sausainis.
- Vakarienė: Daržovių kroketai su sūriu, sūrio padažu.
- Pusryčiai: Kruasanas su mozarella, pomidorais, špinatais.
- Priešpiečiai: Trinta bulvių- porų sriuba.
- Pietūs: Daržovių, sojos mėsos, cukinijų, paprikos troškinys.
- Pavakariai: Kepta slyva su cinamonu.
- Vakarienė: Tinginio ryžių- kopūstų balandėliai su keptomis bulvėmis.
- Pusryčiai: Avižiniai- varškės vafliai su slyvų padažu.
- Priešpiečiai: Imbierinis gėrimas.
- Pietūs: Lietiniai su keptomis su daržovėmis, tzatiki- fetos padažu.
- Pavakariai: Jogurtinis pyragas.
- Vakarienė: Lašiša su špinatais, pomidorais, bolivine balanda.
- Pusryčiai: Varškės keksai su persikais.
- Priešpiečiai: Agurkinė sriuba.
Pietūs: Liulia kebabas su laukiniais ryžiais, marinuotais svogūnais, salotomis.
Pavakariai: Saldžiųjų bulvių- juodojo šokolado braunis.
Vakarienė: Daržovių lizdeliai su grikiais, morkų korėjietiškomis morkų salotomis.
-
Sportuojantiems
Sportuojantiems planas su šeštadieniu (visavalgiams ir vegetarams)
33,00€ – 849,60€Price range: 33,00€ through 849,60€ -
Populiarus planas
Sportuojantiems planas be savaitgalių (visavalgiams ir pesketarams)
33,00€ – 680,00€Price range: 33,00€ through 680,00€ -
Populiarus planas
Standartinis planas be savaitgalių (visavalgiams ir pesketarams)
25,90€ – 460,00€Price range: 25,90€ through 460,00€




