Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo sausio 11 iki sausio 16 dienos.

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

Pusryčiai: Avižinis apkepas su džiovintomis slyvomis, razinomis patiekiamas su riešutu sviestu. 
Priešpiečiai: Trinta brokolių- cukinijų sriuba.

Pietūs: Vištienos naminiai maltiniai su špinatine koše, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Mango varškės skanėstas su trinta mango tyre.
Vakarienė: Kalakutienos krūtinėlė marinuota obuolių sultyse su troškintomis daržovėmis, ryžiais.

Pusryčiai: Angliški pusryčiai ( grill pomidorai, grill pievagrybiai, pupelės ).
Priešpiečiai: Jūros kopūstų, sezamo sėklų užkandis.
Pietūs: Kalakutienos Kalakutienos krūtinėlės
Pavakariai: Natūralus jogurtas su vyšnių gabaliukais, vyšnių tyre.
Vakarienė: Vištienos tortilija su kukurūzais, iceberg salotomis, cherry pomidorais, jogurtiniu padažu.

Pusryčiai: Pilno grūdo miltų lietiniai su trintu miško uogų padažu.
Priešpiečiai: Vištienos sriuba su frikadelėmis.
Pietūs: Jautienos čili con carne su ryžiniais makaronais.
Pavakariai: Pekano riešutų, žemės riešutų, moliūgų branduolių, datulių sveikuoliškas batonėlis.
Vakarienė: Brokolių, žiedinių kopūstų purios varškės sūrio apkepas.

Pusryčiai: Ciabatta su serrano kumpiu, icebergo salotomis, mary rose padažu.
Priešpiečiai: Panna cotta itališkas desertas su šaltalankių tyre.
Pietus: Vištiena filipinietiškai su laukiniais ryžiais.
Pavakariai: Avinžirnių humusas.
Vakarienė: Saido žuvis su azijietiškame padaže su kuskusu.

Pusryčiai: Belgiški vafliai su sveikuolišku varškės – smulkintų krapų padažu.
Priešpiečiai:  Avižiniai sausainiai.
Pietūs: Jūros gėrybių miksas su tagliatelle makaronais, neriebiu padažu.
Pavakariai: Stevija burokėlių saldainiai.
Vakarienė: Sveikuoliški varškės- morkų keksiukai su  padažu.

Pusryčiai: Bolivinės balandos keksiukai su varške.
Priešpiečiai: Mango skanėstas.
Pietūs: Troškintas liežuvis su špinatų koše.
Pavakariai: Aguonų užkandis.
Vakarienė: Tortilija su vištienos faršu, kiaušiniais.

SAVAITĖS MENIU
VEGETARAMS

Skanus ir sveikas vegetariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

Pusryčiai: Amerikietiški blyneliai su natūraliu jogurtu, juodųjų serbentų tyre.
Priešpiečiai: Kopūstų sriuba.
Pietūs: Troškinti basmati ryžiai su azijietiškomis daržovėmis.
Pavakariai: Datulių triufeliai.
Vakarienė: Ryžiniai makaronai su troškintomis daržovėmis, cukinija, sojos padažu, sezamo sėklomis.

Pusryčiai: Purios varškės keksai su cukinija, džiovintais pomidorais.
Priešpiečiai: Avižinis sausainis ( be pridėtinio cukraus).
Pietūs: Kukurūzų- daržovių kotletukai.
Pavakariai: mango skanėstas.
Vakarienė: Žiedinių kopūstų Curry troškinys su ryžių makaronais.

Pusryčiai: Meksikietiškas burito su raudonosiomis pupelėmis, cherry pomidorais, šefo padažu.
Priešpiečiai: Daržovių charčo sriuba.
Pietūs: Cukinijos kotletukai su daržovėmis.
Pavakariai: Alyvuogių užkandis.
Vakarienė: Sveikuoliškas varškės apkepas su razinomis, karamelizuotais bananais stevijoje, patiekiamas su namine tyre.

Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių – sūrio apkepas su persikais.
Priešpiečiai: Miško uogų vaisinis glotnutis.
Pietūs: Grybų, šparaginių pupelių guliašas su špinatine bulvių koše.
Pavakariai: Keptas obuolys įdarytas riešutu sviestu.

Vakarienė: Fetos salotos.

Pusryčiai: Belgiški vafliai su sveikuolišku jogurtiniu padažu.
Priešpiečiai: Avižiniai sausainiai.
Pietus: Jūros gėrybių miksas su Tagliatelle makaronais.
Pavakariai: Burokėlių saldainiai su stevija.
Vakarienė: Varškės- džiovintų pomidorų keksai.

Pusryčiai: Speltos vafliai su su mėlynių namine tyre.
Priešpiečiai: Alyvuogių užkandis.
Pietūs: Troškintos daržovės su burokėlių makaronais.
Pavakariai: Aguonų užkandis.
Vakarienė: Vegetariška tortilija.