Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

MENIU 2020-10-26 IKI 2020-10-31
SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

Pusryčiai: Avižinis apkepas su džiovintais abrikosais, razinomis, riešutu sviestu.
Priešpiečiai: Agurkinė sriuba.
Pietūs: Vištienos maltiniai su ryžiais, troškintais kopūstais, pievagrybiais.
Pavakariai: Mango jogurtinis skanėstas.
Vakarienė: Varškės keksiukai su džiovintais pomidorais, cukinija, petražolėmis.

Pusryčiai: Panini su kietuoju sūriu, virtu kiaušiniu, pomidorų skiltelėmis, jogurtiniu padažu.
Priešpiečiai: Obuolių sveikuoliški sausainiai su cinamonu.
Pietūs: Troškinta jautiena patiekiama su perlinėmis kruopomis, marinuotais agurkais.

Pavakariai: Natūralus bio jogurtas su bananais, linų sėmenų sėklomis.
Vakarienė: Menkės filė kokoso- krevečių padaže patiekiama su troškintomis daržovėmis.

Pusryčiai: Tortilija su tunu, cherry pomidorais, icebergo traškiomis salotomis, sveikuolišku pesto naminiu padažu.
Priešpiečiai: Moliūgų trinta sriuba su moliūgų branduoliais.
Pietūs: Vištienos zrazai su grikiais, burokėlių salotomis.
Pavakariai: Sveikuoliškas avižinis, razinų sausainis.
Vakarienė: Varškės-sūrio apkepas su vaisiais.

Pusryčiai: Bolivinės balandos, rikotos sūrio keksai su vaisiais.

Priešpiečiai: Keptas obuolys įdarytas varške, razinomis. 

Pietus: Menkės maltiniai su perliniu kuskusu, kopūstų salotomis, šefo padažu.

Pavakariai: Sveikuoliškas tinginys. ( be pridėtinio cukraus).

Vakarienė: Vištienos kepsneliai su saldžiųjų bulvių skiltelėmis. 

Pusryčiai: Varškės, speltos miltų blyneliai.
Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
Pietūs: Vištienos lazanija.
Pavakariai: Burokėlių glotnutis.
Vakarienė: Tuno, virtų kiaušinių, avokado salotos.

Pusryčiai: Kruanasas su fermentiniu sūriu, traškiomis salotomis, kietai virtu kiaušiniu.
Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba.
Pietūs: Troškinta kalakutienos krūtinėlė su morkomis, žirneliais ir kitomis daržovėmis.
Pavakariai: Orkaitėje keptas obuolys su liesos varškės kremu, juodomis razinomis.
Vakarienė: Naminiai maltinukai su troškintomis daržovėmis, šefo padažu.

SAVAITĖS MENIU
VEGETARAMS

Skanus ir sveikas vegetariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

Pusryčiai: Obuolių sveikuoliški blyneliai.
Priešpiečiai: Lęšių sriuba.
Pietūs: Daržovių plovas.
Pavakariai: Alyvuogių, avokado užkandis.
Vakarienė:  Kreminės varškės keksai su slyvomis.

Pusryčiai: Daržovių sveikuoliški vafliai su morkomis, cukinijomis.
Priešpiečiai: Sveikuoliški roksai su razinomis, obuoliais.
Pietūs: Jūros gerybių, lašišos risotto su pilno grūdo makaronais.
Pavakariai: Natūralus jogurtas su vaisiais.
Vakarienė: Įdaryta paprika pievagrybiais.

Pusryčiai: Varškės sveikuoliški varškėčiai.
Priešpiečiai: Burokėlių sriuba.
Pietūs:  Sojos mėsos befstrogenas su grikiais, daržovėmis.
Pavakariai: Natūralus jogurtas su vaisiais.
Vakarienė: Tuno sveikuoliškos salotos.

Pusryčiai: Angliški pusryčiai.
Priešpiečiai: Varškės, kokoso drožlių šokoladinis sveikuoliškas pyragas.
Pietūs: Menkės maltiniai su perliniu kuskusu, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su vaisiais, bananais.
Vakarienė: Morkų apkepas su moliūgų, saulėgrąžų branduoliais.

Pusryčiai: Avižinis apkepas su džiovintomis spanguolėmis, razinomis, džiovintais abrikosais.
Priešpiečiai: Trinta pomidorinė sriuba.

Pietus: Daržovių  casserole.
Pavakariai: Riešutų saldainiai (be papildomo cukraus).
Vakarienė: Purios varškės keksai su slyvomis.

Pusryčiai: Kruasanas su virtu kiaušiniu, icebergo salotomis, Tilsit sūriu.
Priešpiečiai: trinta moliūgų sriuba.
Pietūs: Marokietiškas troškinys.
Pavakariai: Riešutų saldainiai.
Vakarienė: Naminiai vegetariški balandėliai su kuskusu, avinžirniais.