Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

MENIU 2020-008-03 IKI 2020-08-08
SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

Pusryčiai: Varškės tortilija su razinomis, džiovintomis spanguolėmis.

Priešpiečiai: Trinta cukinijų sriuba.
Pietūs: Vištienos kumpeliai marinuoti barbekiu padaže, ryžiai, marinuoti agurkai.
Pavakariai: Naminis vištienos paštetas su traškiomis duonos riekelėmis.
Vakarienė:  Kepta skumbrija marinuota provanso žolelėmis, brokoliais, citrinos skiltele, marinuotu imbieru.

Pusryčiai: Cukinijų- morkų blyneliai ( ryžių miltai), patiekiama su natūraliu bio jogurtu.
Priešpiečiai: Raffaello naminiai sveikuoliški saldainiai.
Pietūs: Plėšyta jautiena su ryžiais, daržovėmis.
Pavakariai: Natūralus graikiškas jogurtas su granola.
Vakarienė: Persikų-vištienos salotos.

Pusryčiai: Angliški pusryčiai su pupelėmis, grill pievagrybiais, grill pomidorais.

Priešpiečiai: Varškės kokosinis pyragaitis.
Pietūs: Kalakutienos krūtinėlė su moliūgo, morkų skiltelėmis.
Pavakariai: Špinatų- bananų glotnutis.
Vakarienė: Varškės keksiukai su braškėmis.

 

Pusryčiai: Amerikietiški blyneliai su graikišku natūraliu jogurtu, šilauogėmis. ( kukurūzų miltai).
Priešpiečiai: Riešutų sveikuoliški saldainiai ( datulės, džiovintos spanguolės, migdolų, graikiški, lazdynų riešutai).
Pietūs: Lašišos kepsnys su šefo padažu, ryžiais, terriyaki padažu.
Pavakariai: Natūralus bio jogurtas su vyšniu tyre.
Vakarienė: Įdarytos paprikos.

Pusryčiai: Ciabata su vištiena, pomidorais, traškiomis salotomis, šefo jogurtiniu padažu.
Priešpiečiai: Burokėlių užtepėlė su nachos.
Pietūs: Prancūziški vištienos maltinukai su perliniu kuskusu, salotomis.
Pavakariai: Pana Cotta su kriaušių tyre.
Vakarienė: Varškės- sūrio vaisinis apkepas.

Pusryčiai: Varškės vafliai su trintomis natūraliomis braškėmis (jokio papildomo cukraus).
Priešpiečiai: Mango ir sūrio desertas.
Pietūs: Vištienos krūtinėlė įdaryta saulėje džiovintais pomidorais, cukinijomis.
Pavakariai: Naminis jogurtas su goja uogomis, įvairiais riešutais.
Vakarienė: Ryžių makaronai su cukinija, brokoliais, paprika.

 

Akcija! 3 patiekalai + 2 užkandžiai tik 15.99€

SAVAITĖS MENIU
VEGETARAMS

Skanus ir sveikas vegetariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

Pusryčiai: Lietiniai su varške, persiku padažu.
Priešpiečiai: Burokėlių- paprikų sriuba, patiekiama su natūraliu jogurtu.
Pietūs: Makaronų apkepas su troškintais pievagrybiais, jogurtiniame padaže su burokėlių-marinuotų agurkų salotomis.
Pavakariai: Natūralus graikiškas jogurtas su braškėmis, goja uogomis.
Vakarienė: Ryžių-varškės keksiukai su spanguolių uogiene.

Pusryčiai: Kruasanas su lašiša. ( arba su mocarella sūriu).
Priešpiečiai: Šaltibarščiai su kiaušiniu.
Pietūs: Žiedinių kopūstų troškinys su orkaitėje keptomis bulvėmis.
Pavakariai: Vaisių asorti su natūraliu bio-jogurtu.
Vakarienė: Salotos su feta, paprikomis, kuskuso kruopomis.

Pusryčiai: Avižinė košė su linų sėmenimis, džiovintais abrikosais, bananais, riešutų sviestu.
Priešpiečiai: Sūrio brie užkandis su vynuogėmis.
Pietūs: Menkės filė su ryžiais pagardintais morkomis, cukinijomis.

Pavakariai: Vaisinės salotos su natūraliu bio-jogurtu.
Vakarienė: Salotos su paprikomis, pomidorais, kuskusu, pagardintomis šefo žolelių padažu.

Pusryčiai: Amerikietiški blyneliai su šviežiai trintomis braškėmis.
Priešpiečiai: Kakavos ir smulkintų riešutų saldainis (be cukraus)
Pietūs: Ryžinių makaronų, cukinijų, morkų apkepas paruoštas pagal Azijietišką receptą.
Pavakariai: Kakavinis musas su ekologiškai augintomis šilauogėmis.
Vakarienė: Purios varškės-sūrio braškių, trešnių vaisių apkepas.

Pusryčiai: Šviežias prancūziškas kruasanas su sūdytos lašišos gabalėliais, agurkais, salotų lapais.
Priešpiečiai: Lietuviški šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
Pietūs: Makaronų-špinatų ir gorgonzolos sūrio apkepas pagl Italijos Puglia regiono receptą.
Pavakariai: Avokado, marinuotų graikiškų alyvuogių užkandis pagal graikišką receptą.
Vakarienė:  Tortilija su pupelėmis, kiaušiniu, daržovėmis meksikietiškas receptas

Pusryčiai: Varškės vafliai su trintomis ekologiškai augintomis braškėmis.
Priešpiečiai: Mango sūrio tortas. ( be pridėtinio cukraus).
Pietūs: Daržovių plovas. (tinka veganams).
Pavakariai: Šokoladinis brownie sausainis (be pridėtinio cukraus)
Vakarienė: Orkaitėje keptos bulvės su pupelėmis, daržovėmis, veganišku sūriu ir alyvuogėmis.

Pusryčiai: Prancūziškas kruasanas su sūriu, pomidorais, kiaušiniais.
Priešpiečiai: Riešutų užkandis.
Pietūs: Grybų apkepas su ryžiais (be glitimo).
Pavakariai: Panna cotta su trinta kivi tyre (be papildomo cukraus)
Vakarienė: Bolivinės balandos salotos su vaisiais, saldžių riešutų padažu(be papildomo cukraus).