Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo birželio 30 iki liepos 5 dienos.

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

  •  Pusryčiai: Lietiniai su varške, mango tyre. 
  • Priešpiečiai: Žirnių sriuba.
  • Pietūs: Čoriso dešreles su kopūstais. 
  • Pavakariai: Natūralis jogurtas su bananais. 
  • Vakarienė: Cezario salotos.
  • Pusryčiai: Graikiškas omletas.
  • Priešpiečiai: Obuolių gėrimas.
  • Pietūs: Vištienos iešmeliai su ryžiais, padažu, salotomis.
  • Pavakariai: Avižinis sausainis su vaisiais.
  • Vakarienė: Įdaryta cukinija su jogurtiniu padažu.  
  • Pusryčiai:  Avižinė košė su vaisiais.
  • Priešpiečiai: Alyvuogių užtepėlė su načos.
  • Pietūs: Lašišos kepsneliai su tabule salotomis.
  • Pavakariai: Vaisių ir uogų užkandis.
  • Vakarienė: Tinginio balandėliai su žolelių padažu.
  • Pusryčiai: Varškės, žolelių pusrytis.
  • Priešpiečiai: Šaltibarščiai.
  • Pietūs: Vištienos troškinys su grikiais.
  • Pavakariai: Arbūzo gabalėliai su  feta.
  • Vakarienė: Kesadilija su čederio sūriu, pupelėmis, kukurūzais.
  • Pusryčiai: Kruasanas su sūriu, kumpiu, agurku, padažu.
  • Priešpiečiai: Šaltsriubė. Pietūs: Kalakutienos kepsnys su perliniu kuskusu, salotomis.
  • Pavakariai:Matcha tinginys.
  • Vakarienė: Mocarellos salotos su keptais pomidoriukais, rozmarinu.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

  • Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių košė su bananais, džiovintais vaisiais.  
  • Priešpiečiai: Vaisių asorti.
  • Pietūs: Menkė kinietiškai su ryžiniais makaronais, paprika, morkų salotomis su sezamų sėklomis. 
  • Pavakariai: Baravykų sriuba.
  • Vakarienė: Grill tortilija su veganiška čorizo dešra, kiaušiniu, salotomis.
  • Pusryčiai: Trijų sūrių kiaušinių keksai su namine duona ( sėklų duona).
  • Priešpiečiai: Špinatų, bananų, mango glotnutis.
  • Pietūs: Sojos mėsos lizdeliai su keptomis daržovėmis, keptomis orkaitėje bulvėmis, pomidorų salotomis.
  • Pavakariai: Bounty skonio batonėlis su juoduoju šokoladu.
  • Vakarienė:  Pavasarinės salotos su persikais, sūriu, salotomis.
  • Pusryčiai: Puta su sūriu, vegetariška dešra.
  • Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba. 
  • Pietūs: Menkės kepsniai morkų- sūrio plutelėje su keptais šparagais, brokoliais.
  • Pavakariai: Raudonųjų serbentų musas su juoduoju šokoladu.
  • Vakarienė: Traškios sojos lazdelės su salotomis, saldžiarūgščiu padažu.
  • Pusryčiai: Lietiniai su varške, bananais. 
  • Priešpiečiai: Skanėstas su matcha.
  • Pietūs: Žuvies maltiniai su bolivine balanda, ikantišku padažu.
  • Pavakariai: Chia sėklų pudingas su melionu.
  • Vakarienė: Graikiškos salotos.

Pusryčiai: Kišas su cukinija, paprika, sūriu.
Priešpiečiai: Agurkinę sriuba.
Pietūs: Daržovių maltiniai įdarytas slyvomis si bulguru, agurkų salotomis. 
Pavakariai: Džiovintų abrikosų, žėmės riešutų batonėlis. 
Vakarienė:  Žiedinių kopūstų, kietojo sūrio apkepas. 

    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę