Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo liepos 14 iki liepos 18 dienos.

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

  •  Pusryčiai: Varškės keksai su braškėmis. 
  • Priešpiečiai: Trinta morkų- kokoso pieno sriuba.
  • Pietūs: Čili troškinys su orzo makaronais, agurkų- pekino kopūstų, žirnelių salotomis, žolelių padažu.
  • Pavakariai: Chia sėklų pudingas su vaisiais.
  • Vakarienė: Kiaušinių, vištienos, icebergo salotų tortilija.
  • Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių košė su vaisiais.
  • Priešpiečiai: Arbūzinis glotnutis.
  • Pietūs: Kalakutienos lizdeliai su grikiais, salotomis.
  • Pavakariai: Slyvų- citrinų keksas.
  • Vakarienė: Bowl su cukinijų makaronais, morkomis, agurkais, nori lapais, wakame.
  • Pusryčiai:  Naminis sumuštinis su padažu, sūriu, kumpiu, salota. 
  • Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
  • Pietūs: Vištienos troškinys su obuoliais bulvių koše, agurkų salotomis.
  • Pavakariai: Trupininis pyragas. 
  • Vakarienė: Žiedinių kopūstų maltiniai su padažu. 
  • Pusryčiai: Lietiniai su varške. 
  • Priešpiečiai: Žemuogių arbata.
  • Pietūs: Vištiena prancūziškai su grikiais, pomidorų salotomis. 
  • Pavakariai: Vaisiniai putėsiai.
  • Vakarienė: Nicos salotos.
  • Pusryčiai: Pėšyta kiaušinienė su salotomis. 
  • Priešpiečiai: Vegetariška charčo. Pietūs: Lašiša su žirniais, ryžiais.
  • Pavakariai: Riešutų batonėlis.
  • Vakarienė: Traški vištiena su tabule salotomis, saldžiarūgšiu padažu.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

  • Pusryčiai: Lietinių keksiukai su obuoliais, avitėmis.  
  • Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
  • Pietūs: Sojos mėsos plovas.
  • Pavakariai: Bounty skanėstas
  • Vakarienė: Bowl dubenėlis su tofu sūriu, morkomis.
  • Pusryčiai: Granola su sluoksniuota varške, mango tyre.
  • Priešpiečiai: Obuolių gėrimas.
  • Pietūs: Kinietiškai troškintos daržovės su laukiniais ryžiais.
  • Pavakariai: Avinžirnių užtepėlė su daržovių skiltelėmis.
  • Vakarienė: Tuno salotos.
  • Pusryčiai: Grikių košė su plėšyta kiaušinienė , keptomis daržovėmis.
  • Priešpiečiai: Barščiai.
  • Pietūs: Menkės kepsniai su bulvių koše, pomidorų salotomis.
  • Pavakariai: Trupininis pyragas.
  • Vakarienė: Sluoksniuotos tešlos pyaragas su daržovėmis.
  • Pusryčiai: Pita su sūriu. 
  • Priešpiečiai: Mėtų arbata.
  • Pietūs: Avinžirnių maltiniai įdaryti kiaušiniu su morkų koše, morkų salotomis.
  • Pavakariai: Riešutų batonėlis. 
  • Vakarienė: Sūrio salotos su slyvomis, kepta duona. 

Pusryčiai: Kišas su cukinija, paprika, sūriu.
Priešpiečiai: Agurkinę sriuba.
Pietūs: Daržovių maltiniai įdarytas slyvomis si bulguru, agurkų salotomis. 
Pavakariai: Džiovintų abrikosų, žėmės riešutų batonėlis. 
Vakarienė:  Žiedinių kopūstų, kietojo sūrio apkepas. 

    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę