Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo balandžio 19 dienos iki 24 dienos.

 

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

Pusryčiai: Cukinijų varškėčiai su namine uogiene.
Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
Pietūs: Vištienos naminė lazanija.
Pavakariai: Granola su riešutais, džiovintais obuoliais, natūraliu bio jogurtu.
Vakarienė: Salotos su tigrinėmis krevetėmis.

Pusryčiai: Tortilija su kapota vištiena, agurkais.  (ispaniškas receptas).
Priešpiečiai: Salotos su burokėliais, špinatais, graikišku feta sūriu.
Pietūs: Kalakutienos maltinukai su polenta.
Pavakariai: Baltyminis bananinis glotnutis.
Vakarienė: Vištienos kepsneliai su trintų moliūgų-brokolių koše.

Pusryčiai: Avižinė košė su razinomis.
Priešpiečiai: Sviestinių moliūgų, melionų trinta sriuba.
Pietūs: Jautienos guliašas su grūstomis bulvėmis (pagal Jamie Oliverio receptą).
Pavakariai: Buratos sūrio užkandis.
Vakarienė: Saido žuvis su edamame pupelėmis, gaiviomis salotomis.

Pusryčiai: Frittata su džiovintais pomidorais, brokoliais, šparaginėmis pupelėmis.
Priešpiečiai: Riešutų energetinis batonėlis.
Pietūs: Antienos krūtinėlės gabalėliai  vietnamo salotose Chanoa su sviestiniais moliūgais, naminiais spagetti.
Pavakariai: Braškių skonio želė su šviežiomis braškėmis.
Vakarienė: Kalakutienos krūtinėlė su perlinėmis kruopomis, gaiviomis salotomis.

Pusryčiai: Grikių košė su dažovėmis, virtu kiaušiniu.
Priešpiečiai: Špinatinė pavasarinė sriuba.
Pietūs: Vištiena su ananasais saldžiarūgščiame padaže su ryžiais.
Pavakariai: Kokosinė panna cotta su bergamotu.
Vakarienė: Varškės – cukinijų keksiukai su džiovintais pomidorais.

Pusryčiai: Angliški pusryčiai.
Priešpiečiai: Trinta brokolių sriuba.
Pietūs: Kalakutienos guliašas su speltos makaronais.
Pavakariai: Natūralus jogurtas su bananais, linų sėmenimis.
Vakarienė: Naminiai balandėliai su grūstomis bulvėmis ir „FitnetFood“ šefo padažu.

SAVAITĖS MENIU
VEGETARAMS

Skanus ir sveikas vegetariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

Pusryčiai: Cukinijų varškėčiai su natūraliu jogurtu.
Priešpiečiai: Šaltibarščiai su kiaušiniu.
Pietūs: Ryžių- daržovių apkepas.
Pavakariai: Riešutų granola su natūraliu jogurtu.
Vakarienė: Salotos su karališkomis krevetėmis.

Pusryčiai: Tortilija su šviežiomis cukinijomis, baklažanais, Iceberg salotomis.
Priešpiečiai: Salotos  su burokėliais, feta sūriu.
Pietūs: Polenta su grybu guliašu.
Pavakariai: Baltyminis – bananinis glotnutis.
Vakarienė: Vegetariški naminiai balandėliai su FitnetFood šefo padažu ir daržovėmis.

Pusryčiai: Avižinė košė su cinamonu, riešutų sviestu.
Priešpiečiai: Moliūgų, melionų trinta sriuba.
Pietūs: Daržovių chilli con carne su ryžiniais makaronais.
Pavakariai: Ispaninio šalavijo sėklų (chia) pudingas su vynuogėmis.
Vakarienė: Saido žuvis su edamame pupelėmis.

Pusryčiai: Ryžių – varškės keksiukai su kriaušių tyre.
Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba su pelėsiniu sūriu.
Pietūs: Salotos su spagetti.
Pavakariai: Energetinis riešutų batonėlis.
Vakarienė: Lašišos kepsniai su ryžiais, morkomis.

Pusryčiai: Grikių košė su daržovėmis.
Priešpiečiai: Burokėlių humusas su načos.    
Pietūs: Žuvies maltiniai su burokėlių-pesto padažu.
Pavakariai: kokosinė panna cotta su bergamotu.
Vakarienė: Karštosios salotos su pupelėmis.

Pusryčiai: Speltos miltų vafliai su mėlynių namine tyre.
Priešpiečiai: Alyvuogių užkandis.
Pietūs: Troškintos daržovės su burokėlių makaronais.
Pavakariai: Aguonų užkandis.
Vakarienė: Vegetariška tortilija.

    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGryžti į parduotuvę