Menu for this week

The menu is updated every week!

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti

Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.

WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

Meniu nuo gegužės 12 iki gegužės 16 dienos.

THIS WEEK
FOR OMNIVORES
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.

  •  Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių košė su kokoso pienu, džiovintais vaisiais. 
  • Priešpiečiai: Baravykų sriuba.
  • Pietūs: Vištienos krūtinėlė kinietiškai su stikliniais makaronais, morkų salotomis.
  • Pavakariai: Vaisių asorti.
  • Vakarienė: Grill tortilija su kumpiu, kiaušiniu, icebergo salotomis, pikantišku padažu. 
  • Pusryčiai: Trijų sūrių kiaušinių keksiukai su namine sėklų duona.
  • Priešpiečiai:  Bananų, braškių glotnutis.
  • Pietūs: Naminiai kalakutienos lizdeliai su keptomis orkaitėje bulvėmis, pomidorų salotomis.
  • Pavakariai: Kokosinis, juodojo šokolado batonėlis. Vakarienė: Pavasarinės vištienos salotos su vaisiais, žolelių padažu.
  • Pusryčiai:  Amerikietiški blyneliai su padažu.
  • Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba.
  • Pietūs: Menkės kepsniai morkų- sūrio plutelėje su keptais šparagais, brokoliais.
  • Pavakariai: Raudonųjų serbentų chia sėklų pudingas su vynuogėmis.
  • Vakarienė: Traški naminė vištiena kepta orkaitėje su salotų miksu, saldžiarūgščių padažu.
  • Pusryčiai: Lietiniai su varške, bananais, persikais.
  • Priešpiečiai: Burokėlių fetos užkandis.
  • Pietūs: Vištienos krūtinėlė su porų, pomidorų plutele, bolivine balanda.
  • Pavakariai: Chia sėklų pudingas su melionu.
  • Vakarienė: Žiedinių kopūstų apkepas su čorizo.
  • Pusryčiai: Kišas graikiškas.
  • Priešpiečiai: Agurkinė sriuba. Pietūs: Maltinis Astra su bulguru, agurkų salotomis.
  • Pavakariai: Džiovintų abrikosų, žemės riešutų, migdolų batonėlis.
  • Vakarienė: Tuno maltiniai su marinuotais agurkais.
THIS WEEK
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.

  • Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių košė su bananais, džiovintais vaisiais.  
  • Priešpiečiai: Vaisių asorti.
  • Pietūs: Menkė kinietiškai su ryžiniais makaronais, paprika, morkų salotomis su sezamų sėklomis. 
  • Pavakariai: Baravykų sriuba.
  • Vakarienė: Grill tortilija su veganiška čorizo dešra, kiaušiniu, salotomis.
  • Pusryčiai: Trijų sūrių kiaušinių keksai su namine duona ( sėklų duona).
  • Priešpiečiai: Špinatų, bananų, mango glotnutis.
  • Pietūs: Sojos mėsos lizdeliai su keptomis daržovėmis, keptomis orkaitėje bulvėmis, pomidorų salotomis.
  • Pavakariai: Bounty skonio batonėlis su juoduoju šokoladu.
  • Vakarienė:  Pavasarinės salotos su persikais, sūriu, salotomis.
  • Pusryčiai: Puta su sūriu, vegetariška dešra.
  • Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba. 
  • Pietūs: Menkės kepsniai morkų- sūrio plutelėje su keptais šparagais, brokoliais.
  • Pavakariai: Raudonųjų serbentų musas su juoduoju šokoladu.
  • Vakarienė: Traškios sojos lazdelės su salotomis, saldžiarūgščiu padažu.
  • Pusryčiai: Lietiniai su varške, bananais. 
  • Priešpiečiai: Skanėstas su matcha.
  • Pietūs: Žuvies maltiniai su bolivine balanda, ikantišku padažu.
  • Pavakariai: Chia sėklų pudingas su melionu.
  • Vakarienė: Graikiškos salotos.

Pusryčiai: Kišas su cukinija, paprika, sūriu.
Priešpiečiai: Agurkinę sriuba.
Pietūs: Daržovių maltiniai įdarytas slyvomis si bulguru, agurkų salotomis. 
Pavakariai: Džiovintų abrikosų, žėmės riešutų batonėlis. 
Vakarienė:  Žiedinių kopūstų, kietojo sūrio apkepas. 

    Your cart
    Your cart is emptyReturn to eshop