Menu for this week
The menu is updated every week!
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti
Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.
WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE
Meniu nuo sausio 13 dienos iki 17 dienos.
THIS WEEK
FOR OMNIVORES
A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.
- Pusryčiai: Obuolių blyneliai.
- Priešpiečiai: Trinta baravykų sriuba.
- Pietūs: Vištienos kaukazietiškas plovas.
- Pavakariai: Varškės skonio sūrelis.
- Vakarienė: Vištienos krūtinėlė su anasasais, keptmis orkaitėje morkomis, paprika.
- Pusryčiai: Kiaušinių užtepėlė su bandele.
- Priešpiečiai: Įvairių riešutų energetinis batonėlis.
- Pietūs: Vištienos krūtinėlės vyniotinis įdarytas serrano kumpiu, morkomis patiekiamas su bulguru, porais, pomidorų salotomis.
- Pavakariai: Apelsinų skonio gėrimas.
- Vakarienė: Wok ryžiniai makaronai su jautiena, kiaušiniu, daržovėmis.
- Pusryčiai: Graikiškas omletas su feta sūriu, namine duona.
- Priešpiečiai: Trinta pomidorinė sriuba.
- Pietūs: Makaronai carbonara.
- Pavakariai: Tiramisu desertas.
- Vakarienė: Įdaryta cukinija su natūraliu žoleliu skonio jogurtu.
- Pusryčiai: Bananiniai varškės blyneliai su aviečių padažu.
- Priešpiečiai: Krabų lazdelių užkandis.
- Pietūs: Kiaulienos sprandinės iešmeliai su laukiniais ryžiais, marinuotais svogūnais.
- Pavakariai: Riešutų skonio sausainis.
- Vakarienė: Tuno maltiniai su salotomis.
- Pusryčiai:Varškės apkepas su persikais.
- Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
- Pietūs: Višienos troškinys su saldziomis bulvėmis, kopūstų salotomis.
- Pavakariai: Vaisių asorti.
- Vakarienė: Fetos salotos.
THIS WEEK
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)
Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.
- Pusryčiai: Obuolių blyneliai.
- Priešpiečiai: Trinta baravykų sriuba.
- Pietūs: Sojos mėsos plovas su žolelėmis.
- Pavakariai: Varškės sūrelis.
- Vakarienė: Menkės kepsniai su šakninėmis daržovėmis.
- Pusryčiai: Kiaušinių užtepėlė su bandele.
- Priešpiečiai: Riešutų energetinis batonėlis.
- Pietūs: Grikių maltiniai su pomidorų salotomis.
- Pavakariai: Apelsinų gėrimas.
- Vakarienė: Wok ryžiniai makaronai su kiaušiniu, krevetėmis, šakninėmis daržovėmis.
- Pusryčiai: Graikiškas omletas su feta sūriu, alyvuogėmis, namine duona.
- Priešpiečiai: Trinta pomidorinė sriuba.
- Pietūs: Daržovių maltiniai įdaryti sūriu su laukiniais ryžiais, morkų salotomis.
- Pavakariai: Tiramisu desertas.
- Vakarienė: Įdaryta cukinija su natūraliu žolelių padažu.
- Pusryčiai: Bananiniai varškės blyneliai su aviečių padažu.
- Priešpiečiai: Krabų lazdelių užtepėlė su načos.
- Pietūs: Makarinai karbonara su šonine.
- Pavakariai: Riešutų sviesto sausainis.
- Vakarienė: Tuno maltiniai su tabule salotomis.
Pusryčiai: Varškės apkepas su persikais.
Priešpiečiai: Tiršta daržovių sriuba su sūreliu.
Pietūs: Sojos kepsniai su morkomis, grybais.
Pavakariai: Bananinis musas.
Vakarienė: Lavašo suktinukas su sūriu.