Menu for this week

The menu is updated every week!

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti

Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.

WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

Meniu nuo birželio 2 iki birželio 6 dienos.

THIS WEEK
FOR OMNIVORES
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.

  •  Pusryčiai: Kruasanas su saliamio dešra, sūriu, salota.
  • Priešpiečiai: Žirnių sriuba.
  • Pietūs: Vištienos krūtinėlės befstrogenas, su lęšiais, marinuotais agurkais.
  • Pavakariai: Varškės skanėstas su goja uogomis, mango.
  • Vakarienė: Nicos salotos.
  • Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių su džiovintais vaisiais.
  • Priešpiečiai:  Sūrio užkandis su sausainiais, vynuogėmis.
  • Pietūs: Vištienos maltinis juodos duonos plutelėje su grikiais, marinuotos paprikos salotomis, raudonojo- bruknių  vyno padažu.
  • Pavakariai: Vaisių asorti. Vakarienė: Kesadilijos su vištiena, kukurūzais, sūriu, pupelėmis.
  • Pusryčiai:  Lietiniai su varškės kremu.
  • Priešpiečiai: Obuolių-braškių gėrimas.
  • Pietūs: Kalakutienos filė marinuota apelsinuose su garintais smidrais, apelsinu padažu, ryžiniais makaronais. 
  • Pavakariai:tinginys su matcha milteliais.
  • Vakarienė: Netikras zuikis su majonezo garstyčių padažu, salotomis.
  • Pusryčiai: Kišas su brokoliais, sūriu.
  • Priešpiečiai: Ryžių pomidorinė sriuba.
  • Pietūs: Jautienos krūtininė azijietiškai su ryžiais.
  • Pavakariai: sąulėgrąžų, datulių sausainis. 
  • Vakarienė: Vištienos iešmeliai su tabule salotomis.
  • Pusryčiai: Grūdėtos varškės keksiukai su persikais.
  • Priešpiečiai: Juodųjų serbentų glotnutis. Pietūs: Vištienos plovas.
  • Pavakariai:Bananų, varškes desertas su chia sėklomis.
  • Vakarienė: Menkės kepsniai sūrio plutelėje su garintais žiediniais kopūstais.
THIS WEEK
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.

  • Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių košė su bananais, džiovintais vaisiais.  
  • Priešpiečiai: Vaisių asorti.
  • Pietūs: Menkė kinietiškai su ryžiniais makaronais, paprika, morkų salotomis su sezamų sėklomis. 
  • Pavakariai: Baravykų sriuba.
  • Vakarienė: Grill tortilija su veganiška čorizo dešra, kiaušiniu, salotomis.
  • Pusryčiai: Trijų sūrių kiaušinių keksai su namine duona ( sėklų duona).
  • Priešpiečiai: Špinatų, bananų, mango glotnutis.
  • Pietūs: Sojos mėsos lizdeliai su keptomis daržovėmis, keptomis orkaitėje bulvėmis, pomidorų salotomis.
  • Pavakariai: Bounty skonio batonėlis su juoduoju šokoladu.
  • Vakarienė:  Pavasarinės salotos su persikais, sūriu, salotomis.
  • Pusryčiai: Puta su sūriu, vegetariška dešra.
  • Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba. 
  • Pietūs: Menkės kepsniai morkų- sūrio plutelėje su keptais šparagais, brokoliais.
  • Pavakariai: Raudonųjų serbentų musas su juoduoju šokoladu.
  • Vakarienė: Traškios sojos lazdelės su salotomis, saldžiarūgščiu padažu.
  • Pusryčiai: Lietiniai su varške, bananais. 
  • Priešpiečiai: Skanėstas su matcha.
  • Pietūs: Žuvies maltiniai su bolivine balanda, ikantišku padažu.
  • Pavakariai: Chia sėklų pudingas su melionu.
  • Vakarienė: Graikiškos salotos.

Pusryčiai: Kišas su cukinija, paprika, sūriu.
Priešpiečiai: Agurkinę sriuba.
Pietūs: Daržovių maltiniai įdarytas slyvomis si bulguru, agurkų salotomis. 
Pavakariai: Džiovintų abrikosų, žėmės riešutų batonėlis. 
Vakarienė:  Žiedinių kopūstų, kietojo sūrio apkepas. 

    Your cart
    Your cart is emptyReturn to eshop