Menu for this week
The menu is updated every week!
Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.
WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE
Meniu nuo spalio 28 iki lapkričio 1 dienos.
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti
THIS WEEK
FOR OMNIVORES
A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.
Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių – varškės apkepas.
Priešpiečiai: Trinta cukinijų sriuba.
Pietūs:Kalakutienos troškinys pomidoriniame padaže, su perlinėmis kruopomis.
Pavakariai: Jogurtinis pyragas.
Vakarienė: Vištienos naminiai maltiniai įdaryti grybais, su garintais briuselio kopūstais, baravykų padažu.
Pusryčiai: Kepti orkaitėje varškėtukai su vaniliniu padažu.
Priešpiečiai: Kriaušių gėrimas.
Pietūs: Vištienos kepsneliai su ryžiais, kiaušiniais, žirneliais.
Pavakariai: Braškinė panna cotta su šilauogėmis.
Vakarienė: Grill tortilija su kumpiu, sūriu, kukurūzais.
Pusryčiai: Kišas su feta, špinatais, kiaušiniais.
Priešpiečiai: Sūrio sriuba.
Pietūs: Daržovių plokštainis su natūraliu jjogurtu.
Pavakariai: Apelsinų skonio desertas.
Vakarienė: Kalakutienos vyniotinis įdarytas slyvomis, morkomis, su salotomis.
Pusryčiai: Varškės apkepas su mango, vyšnių padažu.
Priešpiečiai: Tuno užtepėlė su juoda duona.
Pietūs: Grybų, kopūstų, vištienos purgas.
Pavakariai: Tiramisu desertas.
Vakarienė: Garinti vištienos kumpeliai su bulve, morkomis, svogūnais, salierų stiebais.
Pusryčiai: laisva diena 🙂
Priešpiečiai:
Pietūs:
Pavakariai:
Vakarienė:
THIS WEEK
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)
Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.
Pusryčiai: Ryžių košė su džiovintias vaisiais.
Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba.
Pietūs:Burokėlių maltiniai su makaronais.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su avietėmis.
Vakarienė: Kopūstų, juodos duonos, tofu, pomidorų salotos.
Pusryčiai: Varškėtukai su vyųnių padažu.
Priešpiečiai: Biskvitinių sausainių avieęių desertas.
Pietūs: Sojos mėsos guliašas su laukiniais ryžiais, pomidorų, laiškinių svogūnų salotomis.
Pavakariai: Obuolių, kriaušių gėrimas.
Vakarienė: Nicos salotos su tunu.
Pusryčiai: Plėšyta kiaušinienė su kruasanu.
Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
Pietūs: Lašišos kepsniai su ryžiniais makaronais, špinatais.
Pavakariai: Šviežių citrinų keksas.
Vakarienė: Žiedinių kopūstų, brokolių, sūrio apkepas.
Pusryčiai: Džiovintų spanguolių sklindžiai.
Priešpiečiai: Aviečių, migdolo pienos gėrimas.
Pietūs: Virtų bulvių, daržovių maltiniai su salotomis.
Pavakariai: riešutų desertas.
Vakarienė: Valdorfo salotos su tofu sūriu.
Pusryčiai: Špinatinės duonos sumuštinis.
Priešpiečiai: Mango skanėstas.
Pietūs: Vegetariški suktinukai su morkų, žirnelių įdaru patiekiama su perlinėmis kruopomis.
Pavakariai: Morkų- kokoso pieno sriuba.
Vakarienė: Troškinys su fetos sūriu.