Menu for this week
Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.
ALERGENŲ SĄRAŠAS
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų.
MENIU GALI KEISTIS
Pateiktas meniu gali keistis be išankstinio pranešimo.
NUO LAPKRIČIO 3 IKI LAPKRIČIO 7 DIENOS.
Mūsų klientai visada laukia naujovių – meniu atsinaujina kas savaitę.
THIS WEEK
FOR OMNIVORES
A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.
- Pusryčiai: Grūdėtos varškės, cinamono varškės apkepas su trintomis braškėmis.
- Priešpiečiai: Trinta brokolių sriuba.
- Pietūs: Garintos vištienos šlaunelės su moliūgų koše.
- Pavakariai: Vaisių užkandis.
- Vakarienė: Kesadilija su citrinos skiltele.
- Pusryčiai: Kokosiniai blyneliai su vaniliniu padažu.
- Priešpiečiai: Krabų lazdelių užkandis.
- Pietūs: Kaukazietiškas plovas.
- Pavakariai: Varškės desertas.
- Vakarienė: Bowl su feta.
- Pusryčiai: Naminė sėklų duona su kumpiu, sūriu, salota, agurku, padažu.
- Priešpiečiai: Minestrone sriuba su veganiška grietinėle.
- Pietūs: Vištienos krūtinėlės vyniotinis su saldžiomis bulvėmis, morkomis, brokoliais, padažu.
- Pavakariai: Keptas obuolys su kremu.
- Vakarienė: Cezario salotos su krevetėmis.
- Pusryčiai: Daržovių frittata su salotomis.
- Priešpiečiai: Tiramisu baltyminis desertas.
- Pietūs: Brandintos jautienos burgeris su keptomis bulvėmis, coleslaw salotomis.
- Pavakariai: Avinžirnių užtepėlė su daržovių skiltelėmis.
- Vakarienė: Lietiniai blynai su daržovėmis, tzatiki padažu.
- Pusryčiai: Avižinė košė su džiovintais abrikosais, razinomis, riešutų sviestu.
- Priešpiečiai: Vegetariška charčo sriuba.
- Pietūs: Kiaulienos nugarinė su šonine, perliniu kuskusu, ridikėlių- agurkų salotomis.
- Pavakariai: Datulių, riešutų plytelės.
- Vakarienė: Įdaryta cukinija.
THIS WEEK
PESKETARAMS
Pesketariškas meniu – be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes.
- Pusryčiai: Daržovių frittata su salotomis, skrudinta juoda duona.
- Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba.
- Pietūs: Sojos mėsos plovas su šviežia kalendra.
- Pavakariai: Bounty kokosinis skanėstas.
- Vakarienė: Paprikos, kukurūzų kesadilija.
- Pusryčiai: Kruasanas su kiaušiniu, sūriu, salota.
- Priešpiečiai: Avinžirnių užtepėlė su daržovių skiltelėmis.
- Pietūs: Žiedinių kopūstų maltiniai su virtimis bulvėmis.
- Pavakariai: Vaisių ir uogų užkandis.
- Vakarienė: Tuno maltiniai su salotomis, sūrio padažu.
- Pusryčiai: Varškės-aguonų apkepas su jogurtu.
- Priešpiečiai: Vegetariška charčo sriuba.
- Pietūs: Menkės kepsniai su su salierais,pupelėmis, lęšiais.
- Pavakariai: Avižinis sausainis su juoduoju šokoladu.
- Vakarienė: Makaronų salotos su krevetėmis, agurkais, pomidorais, kietuoju sūriu.
- Pusryčiai: Granola su vaške, jogurtu.
- Priešpiečiai: Naminis gėrimas.
- Pietūs: Wok ryžiniai makaronai su kiaušiniais, pekino kopūstais, paprika, daržovėmis.
- Pavakariai: Cukinijų suktinukas su feta, riešutais.
- Vakarienė: Tinginio balandėliai su virtomis bulvėmis, jogurtu.
- Pusryčiai: Grikių košė su kiaušiniu, morkimis.
- Priešpiečiai: Agurkinė sriuba.
Pietūs: Liulia kebabas su laukiniais ryžiais, marinuotais svogūnais, salotomis.
Pavakariai: Mocarellos užkandis.
Vakarienė: Fetos, karamelizutų burokėlių, granatų, rukolos, vyšninių pomidorų salotos.
