Menu for this week

The menu is updated every week!

Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.

WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

Meniu nuo rugsėjo 2-osios iki rugsėjo 6-osios dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti

THIS WEEK
FOR OMNIVORES
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.

Pusryčiai: Varškės keksai su avietėmis, padažu.
Priešpiečiai: Žirnių sriuba.
Pietūs: Vištienos krūtinėlė su keptais obuoliais šakninėmis daržovėmis ( bulve, batatai, burokėliai) , barbekiu padažu.
Pavakariai: Vaisiai su plakta grietinėlė.
Vakarienė: Grill tortilija su marinuotais svogūnais, kumpiu, salota, kukurūzais, marinuotais agurkais.

Pusryčiai: Kišas su lašiša, daržovėmis, paprika.
Priešpiečiai: Apelsinų limonadas.
Pietūs: Garinta vištiena su bulvių piure, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Sveikuoliškas tinginys
Vakarienė: Sūrio salotos su juoda kepta duona, serrano kumpiu.

Pusryčiai: Varškės vafliai su vyšnių padažu.
Priešpiečiai: Trinta porų, bulvių sriuba.
Pietūs: Vištienos- kalakutienos maltiniai įdaryti grybais, šonine su grikiais, icebergo, pomidorų salotomis.
Pavakariai: Panna cotta su mango tyre.
Vakarienė: Salotos su obuoliais,  saulėje džiovintais pomidorais, vištiena, kukurūzais, agurkais bei sūriu.

Pusryčiai: Brokolių lietiniai su krapų- jogurto padažu.
Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis. 
Pietūs: Vištienos suktinukai su džiovintomis slyvomis, abrikosais su žolelių padažu, laukiniais ryžiais. 
Pavakariai: Obuolių kompotas.
Vakarienė: Cezario salotos su krevetėmis.

Pusryčiai: Varškės apkepas su vaisiais.
Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
Pietūs: Jautienos liulia kebabas su tzatiki padažu, juodaisiais ryžiais, salotomis. 
Pavakariai: Bananiniai putėsiai su vaisiais.
Vakarienė: Pesto makaronų salotos su alyvuogėmis, vištiena

THIS WEEK
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.

Pusryčiai: Ryžių košė su džiovintias vaisiais. 
Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba.
Pietūs:Burokėlių maltiniai su makaronais.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su avietėmis.
Vakarienė: Kopūstų, juodos duonos, tofu, pomidorų salotos. 

Pusryčiai: Varškėtukai su vyųnių padažu.
Priešpiečiai: Biskvitinių sausainių avieęių desertas.

Pietūs: Sojos mėsos guliašas su laukiniais ryžiais, pomidorų, laiškinių svogūnų salotomis.
Pavakariai: Obuolių, kriaušių gėrimas. 
Vakarienė: Nicos salotos su tunu.

Pusryčiai: Plėšyta kiaušinienė su kruasanu. 
Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
Pietūs: Lašišos kepsniai su ryžiniais makaronais, špinatais.
Pavakariai: Šviežių citrinų keksas.
Vakarienė: Žiedinių kopūstų, brokolių, sūrio apkepas. 

Pusryčiai: Džiovintų spanguolių sklindžiai.
Priešpiečiai: Aviečių, migdolo pienos gėrimas. 
Pietūs: Virtų bulvių, daržovių maltiniai su salotomis. 
Pavakariai: riešutų desertas.
Vakarienė: Valdorfo salotos su tofu sūriu.

Pusryčiai: Špinatinės duonos sumuštinis.
Priešpiečiai: Mango skanėstas.
Pietūs: Vegetariški suktinukai su morkų, žirnelių įdaru patiekiama su perlinėmis kruopomis.
Pavakariai: Morkų- kokoso pieno sriuba.
Vakarienė: Troškinys su fetos sūriu.

    Your cart
    Your cart is emptyReturn to eshop