Menu for this week
The menu is updated every week!
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti
Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.
WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE
Meniu nuo rugpjūčio 18 iki rugpjūčio 22 dienos.
THIS WEEK
FOR OMNIVORES

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.
- Pusryčiai: Varškės- maskarponės sūrio, persikų keksiukai.
- Priešpiečiai: Žiedinių kopūstų sriuba.
- Pietūs: Kalakutienos plovas.
- Pavakariai: Jogurtinis pyragas su šilauogėmis.
- Vakarienė: Menkės kepsniukai su azijietiškai marinuotomis daržovėmis.
- Pusryčiai: Avižinė košė su vaisiais, riešutų sviestu.
- Priešpiečiai: Obuolių gėrimas.
- Pietūs: Kalakutienos maltinukai pomidoru padaže, bulvių skiltelmėis, agurkų- žirnelių, majonezo salotomis.
- Pavakariai: Varškės, aguonų skanėstas.
- Vakarienė: Lietiniai su keptomis daržovėmis, sūriu.
- Pusryčiai: Naminė sėklų duona su kumpiu, sūriu, salota, icebergo padažu.
- Priešpiečiai: Žirnių sriuba.
- Pietūs: Vištienos iešmeliai su salotomis, marinuotais svogūnais, adžika.
- Pavakariai: Panna cotta desertas su uogomis.
- Vakarienė: Brokolių, morkų, sūrio,vištienos apkepas.
- Pusryčiai: Omletas su šonine, sūriu, špinatais, krapų užpilu, skrudinta duona.
- Priešpiečiai: Užtepėlė su daržovėmis.
- Pietūs: Vištienos sluoksniuotas pyragas.
- Pavakariai: Mango skanėstas.
- Vakarienė: Karštosios lašišos salotos.
- Pusryčiai: Lietiniai su varškės kremu.
- Priešpiečiai: Kreminė moliūgų sriuba. Pietūs: Burgeris su čederio sūriu, bulvėmis, salotomis.
- Pavakariai: Bounty skanėstas.
- Vakarienė: Balandėliai su natūraliu jogurtu.
THIS WEEK
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.
- Pusryčiai: Varškės kokosiniai blyneliai su obuolių uogiene.
- Priešpiečiai: Kopūsteinė.
- Pietūs: Žuvis su bulvių skiltelėmis, morkomis.
- Pavakariai: Vaisiniai putėsiai su šilauogėmis.
- Vakarienė: Daržovių, sojos troškinys.
- Pusryčiai: Avižinė košė su riešutų sviestu.
- Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
- Pietūs: Bolonėse su spageti makaronais, kietuoju sūriu, pomidorų salotomis.
- Pavakariai: Jogurtas si riešutais, avietėmis.
- Vakarienė: Graikiškos salotos.
- Pusryčiai: Kišas Lorraine.
- Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
- Pietūs: Žuvies maltiniai su bulvių koše, voveraičių padažu.
- Pavakariai: Varškės žele užkandis.
- Vakarienė: Mozarellos salotos su pomidorais, balzamiko padažu.
- Pusryčiai: Kepti varškėtukai su braškių padažu.
- Priešpiečiai: Vaisinis glotnutis.
- Pietūs: Žuvis su ryžiais, morkų salotomis.
- Pavakariai: Tinginys su matcha milteliais.
- Vakarienė: Kesadilija su keptais svogūnais, sūriu, kukurūzais.
Pusryčiai: Grūdėtos varškės keksai su persikais.
Priešpiečiai: Trinta bulvių, porų sriuba.
Pietūs: Liulia kebabas su salotomis, marinuotais svogūnais, adžika.
Pavakariai: Kiaušinių- tuno užtepėlė su načos.
Vakarienė: Kopūstų, grybų pyragas.
-
Mitybos planai
Planas poroms (visavalgiams, pesketarams ir veganams)
47,98€ – 939,80€Price range: 47,98€ through 939,80€