Menu for this week
Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.
ALERGENŲ SĄRAŠAS
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų.
MENIU GALI KEISTIS
Pateiktas meniu gali keistis be išankstinio pranešimo.
NUO GRUODŽIO 1 D. IKI 5 DIENOS.
Mūsų klientai visada laukia naujovių – meniu atsinaujina kas savaitę.
THIS WEEK
FOR OMNIVORES
A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.
- Pusryčiai: Rikotos apkepas su aguonų vaniliniu padažu.
- Priešpiečiai: Trinta morkų- kokosų sriuba.
- Pietūs: Vištienos krūtinėlė su perliniu kuskusu, lapinėmis, morkų, vyšninių pomidorų salotomis.
- Pavakariai: Džiovintų abrikosų, anakardžio riešutų batonėlis.
- Vakarienė: Šviežių brokolių, spanguolių, saulėgrąžų, sūrio salotos.
- Pusryčiai: Kepti orkaitėje varškėtukai su slyvų padažu.
- Priešpiečiai: Sėklų glotnutis.
- Pietūs: Plėšyta kalakutiena su ryžiais, apelsinais.
- Pavakariai: Fetos sūrio užkandis.
- Vakarienė: Tuno tortilija.
- Pusryčiai: Cukinijų- morkų vafliai su padažu.
- Priešpiečiai:Barščiai.
- Pietūs: Vištienos kukuliai su bulvių koše, pomidorų padaže.
- Pavakariai: Trintų braškių desertas.
- Vakarienė: Lašiša su garintais žiediniais kopūstais, keptais pomidorais, citrinos skiltele.
- Pusryčiai: Kokosiniai blyneliai su padažu.
- Priešpiečiai: Vynuogių gėrimas.
- Pietūs: Vištienos vyniotinis su pastarnokų- saldžiųjų bulvių koše, salotomis.
- Pavakariai: Cukinijų suktinukai su granatomis.
- Vakarienė: Wok ryžiniai makaronai.
- Pusryčiai: Graikiškas omletas su namine sėklų duona.
- Priešpiečiai: Lęšių sriuba.
- Pietūs: Jautienos befstrogenas su ryžiais, marinuotais agurkais.
- Pavakariai: Naminis citrinų keksas.
- Vakarienė: Lietiniai su varške.
THIS WEEK
PESKETARAMS
Pesketariškas meniu – be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes.
- Pusryčiai: Granola su varške, jogurtu, trintomis braškėmis.
- Priešpiečiai:Barščiai.
- Pietūs: Žuvies maltiniai su lęšiais, salotomis kokosiniu padažu.
- Pavakariai: Bounty skanėstas.
- Vakarienė: Įdaryta cukinija.
- Pusryčiai: Daržovių, bulvių kišas.
- Priešpiečiai: Avinžirnių užtepėlė su daržovėmis.
- Pietūs: Daržovių troškinys sy orzo makaronais, salotomis.
- Pavakariai: Bananinė duonelė.
- Vakarienė: Nicos salotos.
- Pusryčiai: Kruasanas su mozarella, pomidorais, špinatais.
- Priešpiečiai: Trinta bulvių- porų sriuba.
- Pietūs: Daržovių, sojos mėsos, cukinijų, paprikos troškinys.
- Pavakariai: Kepta slyva su cinamonu.
- Vakarienė: Tinginio ryžių- kopūstų balandėliai su keptomis bulvėmis.
- Pusryčiai: Avižiniai- varškės vafliai su slyvų padažu.
- Priešpiečiai: Imbierinis gėrimas.
- Pietūs: Lietiniai su keptomis su daržovėmis, tzatiki- fetos padažu.
- Pavakariai: Jogurtinis pyragas.
- Vakarienė: Lašiša su špinatais, pomidorais, bolivine balanda.
- Pusryčiai: Varškės keksai su persikais.
- Priešpiečiai: Agurkinė sriuba.
Pietūs: Liulia kebabas su laukiniais ryžiais, marinuotais svogūnais, salotomis.
Pavakariai: Saldžiųjų bulvių- juodojo šokolado braunis.
Vakarienė: Daržovių lizdeliai su grikiais, morkų korėjietiškomis morkų salotomis.
