Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo sausio 27 dienos iki 31 dienos.

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

  •  Pusryčiai: Avižinė košė su džiovintais abrikosais, žemės riešutų sviestu, cinamonu.
  • Priešpiečiai: Barščiai su trintais baravykais.
  • Pietūs: Lėtai virta kalakutiena su keptais pomidorais, stikliniais makaronais. 
  • Pavakariai: Šaltalankių skonio panna cotta.
  • Vakarienė: Nicos salotos su keptomis bulvėmis.
  • Pusryčiai: Sklindžiai su razinomis. 
  • Priešpiečiai: Obuolių, kriaušių gėrimas.
  • Pietūs: Jautienos troškinys su salierų stiebais, pupelėmis, morkomis su morkų- bulvių koše, marinuotais agurkais.
  • Pavakariai: Saulėgrąžų sausainis.
  • Vakarienė: Vištienos naminiai lizdeliai su pikantišku įdaru, garintomis daržovėmis.
  • Pusryčiai:  Varškės keksai su persikais.
  • Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba su sūriu. 
  • Pietūs: Ledjūrio menkės filė su svietinėmis perlinėmis kruopomis, žiediniais kopūstais.
  • Pavakariai: Vaisinis musas su vaisiais. 
  • Vakarienė: Vištienos pyragas.
  • Pusryčiai: Naminė duona su vištiena, sūriu, salota.
  • Priešpiečiai: Šokolado, apelsinų, riešutų bulvytė.
  • Pietūs: Jautienos, žolelių liulia kebabas su ryžiais, marinuotais svogūnais, tzatiki padažu.
  • Pavakariai: Šalavijų sėklų desertas su vaisiais.
  • Vakarienė: Menkės kepsniai sūrio, morkų plutelėje su spalvotais lęšiais.
  • Pusryčiai:Avižiniai- varškės keksiukai su braškėmis.
  • Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba su moliūgų branduoliais.
  • Pietūs: Vištienos vyniotinis įdarytas slyvomis, morkomis, su šakninėmis daržovėmis,agurkų salotomis.
  • Pavakariai: Aguonų desertas.
  • Vakarienė: Caprese salotos su makaroniukais.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

  • Pusryčiai: Obuolių blyneliai.
  • Priešpiečiai: Trinta baravykų sriuba.
  • Pietūs: Sojos mėsos plovas su žolelėmis.
  • Pavakariai: Varškės sūrelis.
  • Vakarienė: Menkės kepsniai su šakninėmis daržovėmis.
  • Pusryčiai: Kiaušinių užtepėlė su  bandele. 
  • Priešpiečiai: Riešutų energetinis batonėlis.
  • Pietūs: Grikių maltiniai su  pomidorų salotomis.
  • Pavakariai: Apelsinų gėrimas.
  • Vakarienė: Wok ryžiniai makaronai su kiaušiniu, krevetėmis, šakninėmis daržovėmis.
  • Pusryčiai: Graikiškas omletas su feta sūriu, alyvuogėmis, namine duona.
  • Priešpiečiai: Trinta pomidorinė sriuba.
  • Pietūs: Daržovių maltiniai įdaryti sūriu su laukiniais ryžiais, morkų salotomis.
  • Pavakariai: Tiramisu desertas.
  • Vakarienė: Įdaryta cukinija su natūraliu žolelių padažu.
  • Pusryčiai: Bananiniai varškės blyneliai su aviečių padažu. 
  • Priešpiečiai: Krabų lazdelių užtepėlė su načos.
  • Pietūs: Makarinai karbonara su šonine.
  • Pavakariai: Riešutų sviesto sausainis. 
  • Vakarienė: Tuno maltiniai su tabule salotomis. 

Pusryčiai: Varškės apkepas su persikais.
Priešpiečiai: Tiršta daržovių sriuba su sūreliu.
Pietūs: Sojos kepsniai su morkomis, grybais. 
Pavakariai: Bananinis musas.
Vakarienė: Lavašo suktinukas su sūriu.

    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę