Menu for this week

The menu is updated every week!

Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.

WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

Meniu nuo gruodžio 2 dienos iki gruodžio 6 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti

THIS WEEK
FOR OMNIVORES
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.

Pusryčiai: Graikiškas omletas. 
Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
Pietūs: Kiaulienos nugarinė su bulguru, kopūstų salotomis. 
Pavakariai: Avižinis sausainis. 

Vakarienė: Grill tortilija su kumpiu, sūriu, marinuotais agurkais. 

Pusryčiai: Špinatų skonio lietiniai su česnakiniu padažu. 
Priešpiečiai: Avižų, bananų, migdolo pieno glotnutis.
Pietūs:Vištienos krūtinėlė su keptais pomidorais, morkomis su laukiniais ryžiais, burokėlių- kopūstų salotomis. 
Pavakariai: Jogurtinis pyragas su džiovintomis spanguolėmis.
Vakarienė: Cezario salotos su grill vištiena. 

Pusryčiai: Keksiukai su obuoliais, avietėmis.
Priešpiečiai: Žiedinių kopūstų sriuba.
Pietūs: Žuvies išmeliai su garintomis daržovėmis.

Pavakariai: Persimonų, jogurto desertas.
Vakarienė: Tinginio balandėliai su natūraliu jogurtu.

Pusryčiai: Belgiški vafliai.
Priešpiečiai: Avinžirnių užtepėlė su načos.
Pietūs: Švediški kukuliai su bulvių koše, bruknių padažu, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Raudonųjų serbentų gėrimas.
Vakarienė: Višienos citrininiai iešmeliai su marinuotais svogūnais, ryžiais, adžika.

Pusryčiai: Virtinukai su obuolių padažu.
Priešpiečiai: Pupelių sriuba.
Pietūs:  Carbonara su šparaginėmis pupelėmis. 
Pavakariai: Šokoladinė, apelsinų bulvytė. 
Vakarienė: Tuno maltiniai su daržovėmis. 

THIS WEEK
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.

Pusryčiai: Aguonų, varškės keksai.
Priešpiečiai: Trinta lęšių, pomidorų sriuba.
Pietūs:Burokėlių maltiniai su makaronais.
Pavakariai: Citrininis keksas.
Vakarienė: Nicos salotos.

Pusryčiai: Kruasanas su kiaušiniu, salota, sūriu.
Priešpiečiai: Bananų, avižų glotnutis.

Pietūs: Šamo filė kepsniai su orzo makaronais, šparaginėmis pupelėmis.
Pavakariai: Avinžirnių užtepėlė su daržovių skiltelėmis.
Vakarienė: Lašišos vyniotinis su salotomis.

Pusryčiai: Graikiškas omletas su duona. Priešpiečiai: Minestrone sriuba su baltymine grietinėle.
Pietūs: Daržovių maltinis su salierų stiebų koše, kopūstų salotomis.
Pavakariai: Raffaello skonio saldainiai.
Vakarienė: Garintų daržovių troškinys su tofu sūriu.

Pusryčiai: Brokolių lietiniai su krapų padažu.
Priešpiečiai: Raudonųjų serbentų musas su juoduoju šokoladu.
Pietūs: Sojos skonio bolonese su ryžiais, sūriu.
Pavakariai: Vaisių užkandis.
Vakarienė: Vokiųkos salotos su kiaušiniais.

Pusryčiai: Sklindžiai su razinomis.
Priešpiečiai: Vegetariška charčo.
Pietūs: Daržovių iešmeliai su šakninėmis daržovėmis, adžikos padažu.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su persimonais. 
Vakarienė: Įdaryta cukinija.

    Your cart
    Your cart is emptyReturn to eshop