Menu for this week

The menu is updated every week!

Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.

WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

Meniu nuo liepos 15 dienos iki liepos 19 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti

THIS WEEK
FOR OMNIVORES
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.

Pusryčiai: Kruasanas su kumpiu, sūriu, icebergo salotomis.
Priešpiečiai: Šaltsriubė.
Pietūs: Kalakutienos krūtinėlės šnicelis su grikiais, kopūstų salotomis, sūrio padažu.
Pavakariai: Sveikuoliškas tinginys.
Vakarienė: Graikiškos salotos su lęšiais, avinžirniais.

Pusryčiai: Aguonų varškės pyragas su mėtų padažu.
Priešpiečiai: Šaltalankių “pana cota” su šilauogėmis.
Pietūs: Vištienos krūtinėle su  obuoliais, morkomis, garintomis daržovėmis.
Pavakariai: Tofu užkandis.
Vakarienė: Makaronų pesto salotos su vištienos gabaliukais, pomidorais, porais, marinuotais agurkais, svogūnėliais

Pusryčiai: Kokosiniai blyneliai su mango tyre.
Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
Pietūs: Jautienos guliašas su špinatine koše, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Morkų ir kokoso pieno sriuba trinta sriuba.
Vakarienė: Prancūziško sūrio salotos su saulegrąžų skrebučiais, džiovintomis slyvomis, figų padžu.

Pusryčiai: Kišas su paprika, sūriu, žiediniais kopūstais.
Priešpiečiai: Vaisinis glotnutis.
Pietūs: Kotletas Jūratė su troškintomis daržovėmis, lęšiais pagardintais grybais.
Pavakariai: Riešutų batonėlis.
Vakarienė: Tortilija su kumpiu, salota, sūriu, kukurūzais.

Pusryčiai: Avižinė košė.
Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba su moliūgų branduoliais.
Pietūs: Jautienos- kalakutienos liulia kebabas su citrininiu jogurtiniu padažu, laukiniais ryžiais.
Pavakariai: Varškės sausainis.
Vakarienė: Troškinti kopūstai su čorizo dešrelėmis.

THIS WEEK
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.

Pusryčiai: Varškės apkepas.
Priešpiečiai: Trinta kalafijorų sriuba
Pietūs: Lašišos iešmeliai su paprika, laukiniais ryžiais, špinatinų padažu.
Pavakariai: Šokoladinis musas su šilauogėmis.
Vakarienė: Sūrio vyniotinis su salotomis.

Pusryčiai: Mėlynių blyneliai.
Priešpiečiai: Glotnutis.

Pietūs: Daržovių iešmeliai su paprika, lęšiais, špinatinų padažu.
Pavakariai: Kiaušinių užtepėlė su juoda saulėgrąžų duona.
Vakarienė: Įdaryta cukinija suriu, pomidorais.

Pusryčiai: Persikų, grūdėtos varškės keksai.
Priešpiečiai: Vaisių užkandis.
Pietūs: Žuvis su sezamo sėklomis ir tabule salotomis
Pavakariai: Baltojo šokolado musas su citrininiu kremu.
Vakarienė: Bolivinės balandos salotos.

Pusryčiai: Ryžių košė su džiovintais vaisiais.
Priešpiečiai: Krabų lazdelių,agurkų užtepėlė
Pietūs: Sluoksniuotas sūrio pyragas.
Pavakariai: Slyvos juodame šokolade.
Vakarienė: Cezario salotos su krevetėmis.

Pusryčiai: Morkų-kokosiniai keksiukai.
Priešpiečiai: Lęšių sriuba.
Pietūs: Daržovių kepsenliai ryžiniais makaronais, keptu pomidoru.
Pavakariai: Vaisiai.
Vakarienė: Graikiškos salotos su marinuotais lęšiais, avinžirniais, morka, feta sūriu.

en_GBEnglish
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to eshop