Menu for this week

The menu is updated every week!

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti

Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.

WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

Meniu nuo liepos 14 iki liepos 18 dienos.

THIS WEEK
FOR OMNIVORES
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.

  •  Pusryčiai: Varškės keksai su braškėmis. 
  • Priešpiečiai: Trinta morkų- kokoso pieno sriuba.
  • Pietūs: Čili troškinys su orzo makaronais, agurkų- pekino kopūstų, žirnelių salotomis, žolelių padažu.
  • Pavakariai: Chia sėklų pudingas su vaisiais.
  • Vakarienė: Kiaušinių, vištienos, icebergo salotų tortilija.
  • Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių košė su vaisiais.
  • Priešpiečiai: Arbūzinis glotnutis.
  • Pietūs: Kalakutienos lizdeliai su grikiais, salotomis.
  • Pavakariai: Slyvų- citrinų keksas.
  • Vakarienė: Bowl su cukinijų makaronais, morkomis, agurkais, nori lapais, wakame.
  • Pusryčiai:  Naminis sumuštinis su padažu, sūriu, kumpiu, salota. 
  • Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
  • Pietūs: Vištienos troškinys su obuoliais bulvių koše, agurkų salotomis.
  • Pavakariai: Trupininis pyragas. 
  • Vakarienė: Žiedinių kopūstų maltiniai su padažu. 
  • Pusryčiai: Lietiniai su varške. 
  • Priešpiečiai: Žemuogių arbata.
  • Pietūs: Vištiena prancūziškai su grikiais, pomidorų salotomis. 
  • Pavakariai: Vaisiniai putėsiai.
  • Vakarienė: Nicos salotos.
  • Pusryčiai: Pėšyta kiaušinienė su salotomis. 
  • Priešpiečiai: Vegetariška charčo. Pietūs: Lašiša su žirniais, ryžiais.
  • Pavakariai: Riešutų batonėlis.
  • Vakarienė: Traški vištiena su tabule salotomis, saldžiarūgšiu padažu.
THIS WEEK
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.

  • Pusryčiai: Lietinių keksiukai su obuoliais, avitėmis.  
  • Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
  • Pietūs: Sojos mėsos plovas.
  • Pavakariai: Bounty skanėstas
  • Vakarienė: Bowl dubenėlis su tofu sūriu, morkomis.
  • Pusryčiai: Granola su sluoksniuota varške, mango tyre.
  • Priešpiečiai: Obuolių gėrimas.
  • Pietūs: Kinietiškai troškintos daržovės su laukiniais ryžiais.
  • Pavakariai: Avinžirnių užtepėlė su daržovių skiltelėmis.
  • Vakarienė: Tuno salotos.
  • Pusryčiai: Grikių košė su plėšyta kiaušinienė , keptomis daržovėmis.
  • Priešpiečiai: Barščiai.
  • Pietūs: Menkės kepsniai su bulvių koše, pomidorų salotomis.
  • Pavakariai: Trupininis pyragas.
  • Vakarienė: Sluoksniuotos tešlos pyaragas su daržovėmis.
  • Pusryčiai: Pita su sūriu. 
  • Priešpiečiai: Mėtų arbata.
  • Pietūs: Avinžirnių maltiniai įdaryti kiaušiniu su morkų koše, morkų salotomis.
  • Pavakariai: Riešutų batonėlis. 
  • Vakarienė: Sūrio salotos su slyvomis, kepta duona. 

Pusryčiai: Kišas su cukinija, paprika, sūriu.
Priešpiečiai: Agurkinę sriuba.
Pietūs: Daržovių maltiniai įdarytas slyvomis si bulguru, agurkų salotomis. 
Pavakariai: Džiovintų abrikosų, žėmės riešutų batonėlis. 
Vakarienė:  Žiedinių kopūstų, kietojo sūrio apkepas. 

    Your cart
    Your cart is emptyReturn to eshop