Menu for this week

The menu is updated every week!

Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.

WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

Meniu nuo balandžio 15 dienos iki balandžio 19 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti

THIS WEEK
FOR OMNIVORES
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.

Pusryčiai: Kepti varškėčiai.
Priešpiečiai: Lęšių pomidorinė sriuba.
Pietūs: Vištienos kotletas Astra su morkų piure, morkų kopūstų salotomis.
Pavakariai: Avižinis riešutų batonėlis.
Vakarienė: Graikiškos salotos su marinuotais svogūnais, graikiškais riešutais.

Pusryčiai: Avižinė košė su linų sėmenimis.
Priešpiečiai: Tuno užtepėlė su namine špinatine duona.
Pietūs: Vištienos krūtinėlė garinta su keptomis obuolių skiltelėmis, perlinėmis sviestinėmis kruopomis pagarintomis daržovėmis.
Pavakariai: Panna cotta su šilauogėmis.
Vakarienė: Kepta žuvis su morkomis, svogūno plutele, pomidorų salotomis.

Pusryčiai: Ryžių, varškės, maskarponės pusrytis.
Priešpiečiai: Trinta daržovių sriuba.
Pietūs: Plėšyta jautiena su garintais brokoliais, šakninėmis daržovėmis.
Pavakariai: Arbūzų glotnutis.
Vakarienė: Salotos su slyvomis, kepta juoda duona, prancūzišku sūriu.

Pusryčiai: Daržovių kiaušinių pyragas.
Priešpiečiai: Varškės moliūgų pyragas.
Pietūs: Kalakutienos guliašas su svogūnais, grikiais. 
Pavakariai: Fetos sūrio užkandis.
Vakarienė: Tinginio balandėliai su natūraliu jogurtu.

Pusryčiai: Mėlynių blyneliai.
Priešpiečiai: Apelsinų glotnutis.

Pietūs: Čili con carne su juoduoju šokoladu, sūriu,  laukiniais ryžiais.

Pavakariai:
Riešutų, sausainių tinginys.
Vakarienė: Žiedinių kopūstų pyragas su vištienos krūtinėle.

THIS WEEK
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.

Pusryčiai: Kepti varškėčiai.
Priešpiečiai: Lęšių pomidorinė sriuba.
Pietūs: Menkės filė su brokolių, sūrio plutele su orzo makaronais, daržovėmis.
Pavakariai: Avižinis riešutų batonėlis.
Vakarienė: Graikiškos salotos su marinuotais svogūnais, graikiškais riešutais.

Pusryčiai: Avižinė košė su linų sėmenimis.
Priešpiečiai:Tuno užtepėlė su namine špinatine duona.

Pietūs: Menkės filė sūrio, morkų plutelėje su špinatine koše, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Panna cotta su šilauogėmis.
Vakarienė: Kepta žuvis su morkomis, svogūno plutele, pomidorų salotomis.

Pusryčiai:  Ryžių, varškės, maskarponės pusrytis.
PriešpiečiaiTrinta daržovių sriuba.
Pietūs: Sojos troškinys su žiediniais kopūstais, morkomis, šparaginėmis pupelėmis, tofu sūriu, curry kokosiniame padaže.
Pavakariai: Arbūzų glotnutis.
Vakarienė: Salotos su slyvomis, kepta juoda duona, prancūzišku sūriu.

Pusryčiai: Daržovių kiaušinių pyragas.
Priešpiečiai: Varškės moliūgų pyragas.
Pietūs: Lašišos troškinys su orzo makaronais, špinatais, pomidorais.
Pavakariai: Fetos sūrio užkandis.
Vakarienė: Žuvies kepsneliai su korėjietiškomis morkų salotomis.

Pusryčiai: Mėlynių blyneliai.
Priešpiečiai: Apelsinų glotnutis.
Pietūs:
Pavakariai:  Riešutų, sausainių tinginys.
Vakarienė: Žiedinių kopūstų pyragas

en_GBEnglish
    Your cart
    Your cart is emptyReturn to eshop