Menu for this week

The menu is updated every week!

Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.

WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE

Meniu nuo spalio 21 iki spalio 25 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti

THIS WEEK
FOR OMNIVORES
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.

Pusryčiai: Cinamono, obuolių blyneliai kepti orkaitėje.
Priešpiečiai: Žirnių sriuba su žaliais žirneliais.
Pietūs:Vištienos krūtinėlės kepsniai pievagrybių, sūrio plutelėje su grikiais.
Pavakariai: Mango skanėstas.
Vakarienė: Sūrimi lazdelių kepsneliai su garintomis daržovėmis, česnakiniu padažu.

Pusryčiai: Kokosiniai blyneliai su vaniliniu padažu.
Priešpiečiai: Apelsinų skonio gėrimas. 
Pietūs: Plėšyta kalakutiena su bolivine balanda, ponzu padažu, juodųjų pupelių salsa. 
Pavakariai: Vaisių ir uogų užkandis. 
Vakarienė: WOK ryžiniai makaronais, kiaušiniais, krevetėmis. 

Pusryčiai: Avižiniai- varškės naminiai vafliai. 
Priešpiečiai: Trinta morkų- kokoso pieno sriuba. 
Pietūs: Jautienos troškinys su špinatine bulvių koše, marinuotais agurkais. 

Pavakariai: Riešutų energetinis batonėlis. 
Vakarienė: Žiedinių kopūstų pyragas.

Pusryčiai: Varškės apkepas su aguonomis.
Priešpiečiai: kiaušinių užtepėlė su namine duona.
Pietūs: Stir- fry su vištiena, ryžiais.
Pavakariai: Šokoladinis skanėstas.
Vakarienė: Vištienos citrininiai iešmeliai su marinuotais svogūnais, keptomis šakninėmis daržovėmis.

Pusryčiai: Daržovių, šparaginių pupelių, kiaušinių apkepas. 
Priešpiečiai: Trinta brokolių sriuba.
Pietūs: Troškinti kopūstai su virta bulve, vištiena.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su melionais.
Vakarienė: Kalakutienos vyniotinis įdarytas morkomis, slyvomis su daržovėmis.

THIS WEEK
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.

Pusryčiai: Ryžių košė su džiovintias vaisiais. 
Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba.
Pietūs:Burokėlių maltiniai su makaronais.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su avietėmis.
Vakarienė: Kopūstų, juodos duonos, tofu, pomidorų salotos. 

Pusryčiai: Varškėtukai su vyųnių padažu.
Priešpiečiai: Biskvitinių sausainių avieęių desertas.

Pietūs: Sojos mėsos guliašas su laukiniais ryžiais, pomidorų, laiškinių svogūnų salotomis.
Pavakariai: Obuolių, kriaušių gėrimas. 
Vakarienė: Nicos salotos su tunu.

Pusryčiai: Plėšyta kiaušinienė su kruasanu. 
Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
Pietūs: Lašišos kepsniai su ryžiniais makaronais, špinatais.
Pavakariai: Šviežių citrinų keksas.
Vakarienė: Žiedinių kopūstų, brokolių, sūrio apkepas. 

Pusryčiai: Džiovintų spanguolių sklindžiai.
Priešpiečiai: Aviečių, migdolo pienos gėrimas. 
Pietūs: Virtų bulvių, daržovių maltiniai su salotomis. 
Pavakariai: riešutų desertas.
Vakarienė: Valdorfo salotos su tofu sūriu.

Pusryčiai: Špinatinės duonos sumuštinis.
Priešpiečiai: Mango skanėstas.
Pietūs: Vegetariški suktinukai su morkų, žirnelių įdaru patiekiama su perlinėmis kruopomis.
Pavakariai: Morkų- kokoso pieno sriuba.
Vakarienė: Troškinys su fetos sūriu.

    Your cart
    Your cart is emptyReturn to eshop