Sveikas meniu savaitei
Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti
Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.
SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS
Meniu nuo liepos 7 iki liepos 11 dienos.
SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.
- Pusryčiai: Obuolių lietiniai su avietėmis.
- Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
- Pietūs: Kiaulienos plovas.
- Pavakariai: Bounty skanėstas.
- Vakarienė: Bowl su tofu, kopūstais, morkomis, mango.
- Pusryčiai: Granola su varške, mango.
- Priešpiečiai: Obuolių gėrimas.
- Pietūs: Vištiena kinietiškai su riešutais, paprika, pekino kopūstais, laukiniais ryžiais.
- Pavakariai: Avinžirnių užtepėlė su daržovių skiltelėmis.
- Vakarienė: Tuno salotos.
- Pusryčiai: Grikių košė su plėšyta kiaušinienė, keptomis morkomis, pievagrybiais.
- Priešpiečiai: Barščiai.
- Pietūs: Kalakutienos vyniotinis su bulvių koše, salotomis.
- Pavakariai: Trupininis pyragas.
- Vakarienė: Sluoksniuotos tešlos pyragas su daržovėmis.
- Pusryčiai: Pita su sūriu, kumpiu.
- Priešpiečiai: Mėtų arbata.
- Pietūs: Vištienos maltinis Astra su morkų koše, morkų salotomis.
- Pavakariai: Riešutų batonėlis.
- Vakarienė: Sūrio salotos su džiovintomis slyvomis, kepta duona, sūriu.
- Pusryčiai: Daržovių frittata.
- Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba. Pietūs: Vištienos vyniotinis su morkomis, bulguru pagardintu porais, grietinėle.
- Pavakariai:Natūralas jogurtas su vaisiais.
- Vakarienė: Daržovių troškinys su feta sūriu.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.
- Pusryčiai: Lietinių keksiukai su obuoliais, avitėmis.
- Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
- Pietūs: Sojos mėsos plovas.
- Pavakariai: Bounty skanėstas
- Vakarienė: Bowl dubenėlis su tofu sūriu, morkomis.
- Pusryčiai: Granola su sluoksniuota varške, mango tyre.
- Priešpiečiai: Obuolių gėrimas.
- Pietūs: Kinietiškai troškintos daržovės su laukiniais ryžiais.
- Pavakariai: Avinžirnių užtepėlė su daržovių skiltelėmis.
- Vakarienė: Tuno salotos.
- Pusryčiai: Grikių košė su plėšyta kiaušinienė , keptomis daržovėmis.
- Priešpiečiai: Barščiai.
- Pietūs: Menkės kepsniai su bulvių koše, pomidorų salotomis.
- Pavakariai: Trupininis pyragas.
- Vakarienė: Sluoksniuotos tešlos pyaragas su daržovėmis.
- Pusryčiai: Pita su sūriu.
- Priešpiečiai: Mėtų arbata.
- Pietūs: Avinžirnių maltiniai įdaryti kiaušiniu su morkų koše, morkų salotomis.
- Pavakariai: Riešutų batonėlis.
- Vakarienė: Sūrio salotos su slyvomis, kepta duona.
Pusryčiai: Kišas su cukinija, paprika, sūriu.
Priešpiečiai: Agurkinę sriuba.
Pietūs: Daržovių maltiniai įdarytas slyvomis si bulguru, agurkų salotomis.
Pavakariai: Džiovintų abrikosų, žėmės riešutų batonėlis.
Vakarienė: Žiedinių kopūstų, kietojo sūrio apkepas.