Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo spalio 28 iki lapkričio 1 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių – varškės apkepas. 
Priešpiečiai: Trinta cukinijų sriuba.
Pietūs:Kalakutienos troškinys pomidoriniame padaže, su perlinėmis kruopomis.
Pavakariai: Jogurtinis pyragas.
Vakarienė: Vištienos naminiai maltiniai įdaryti grybais, su garintais briuselio kopūstais, baravykų padažu.

Pusryčiai: Kepti orkaitėje varškėtukai su vaniliniu padažu.
Priešpiečiai: Kriaušių gėrimas.
Pietūs: Vištienos kepsneliai su ryžiais, kiaušiniais, žirneliais. 
Pavakariai: Braškinė panna cotta su šilauogėmis.
Vakarienė: Grill tortilija su kumpiu, sūriu, kukurūzais. 

Pusryčiai: Kišas su feta, špinatais, kiaušiniais.
Priešpiečiai: Sūrio sriuba.
Pietūs: Daržovių plokštainis su natūraliu jjogurtu.

Pavakariai: Apelsinų skonio desertas. 
Vakarienė: Kalakutienos vyniotinis įdarytas slyvomis, morkomis, su  salotomis. 

Pusryčiai: Varškės bananiniai blyneliai su bvaniliniu padažu.
Priešpiečiai: Tuno užtepėlė su juoda duona.
Pietūs: Grybų, kopūstų, vištienos pyragas.
Pavakariai: Šokoladinis desertas.
Vakarienė: Garinti vištienos kumpeliai su šakninėmis daržovėmis.

Pusryčiai: laisva diena 🙂
Priešpiečiai:  
Pietūs:  
Pavakariai
Vakarienė:  

SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

Pusryčiai: Ryžių košė su džiovintias vaisiais. 
Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba.
Pietūs:Burokėlių maltiniai su makaronais.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su avietėmis.
Vakarienė: Kopūstų, juodos duonos, tofu, pomidorų salotos. 

Pusryčiai: Varškėtukai su vyųnių padažu.
Priešpiečiai: Biskvitinių sausainių avieęių desertas.

Pietūs: Sojos mėsos guliašas su laukiniais ryžiais, pomidorų, laiškinių svogūnų salotomis.
Pavakariai: Obuolių, kriaušių gėrimas. 
Vakarienė: Nicos salotos su tunu.

Pusryčiai: Plėšyta kiaušinienė su kruasanu. 
Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
Pietūs: Lašišos kepsniai su ryžiniais makaronais, špinatais.
Pavakariai: Šviežių citrinų keksas.
Vakarienė: Žiedinių kopūstų, brokolių, sūrio apkepas. 

Pusryčiai: Džiovintų spanguolių sklindžiai.
Priešpiečiai: Aviečių, migdolo pienos gėrimas. 
Pietūs: Virtų bulvių, daržovių maltiniai su salotomis. 
Pavakariai: riešutų desertas.
Vakarienė: Valdorfo salotos su tofu sūriu.

Pusryčiai: Špinatinės duonos sumuštinis.
Priešpiečiai: Mango skanėstas.
Pietūs: Vegetariški suktinukai su morkų, žirnelių įdaru patiekiama su perlinėmis kruopomis.
Pavakariai: Morkų- kokoso pieno sriuba.
Vakarienė: Troškinys su fetos sūriu.

    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę