Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo birželio 17 dienos iki birželio 21 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

Pusryčiai:  Keksiukai su obuoliais, avietėmis, padažu.
Priešpiečiai: Trinta porų, bulvių sriuba.
Pietūs: Varškės, rikotos sūrio ir šviežių špinatų lazanija.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas kokoso skonio.
Vakarienė: Sūrio, faršo vyniotinis su padažu ir tabule salotomis.

Pusryčiai: Kiaušinių keksai su saulėje džiovintais pomidorais, trijų rūšių sūriu, cukinija,  saulėgrąžų duona.
Priešpiečiai: Avižų, bananų, migdolų pieno, mango glotnutis.
Pietūs: Vištienos kukuliai su ryžiniais makaronais, salotomis.
Pavakariai: Kepta kriaušė su maskarponės kremu.
Vakarienė: Cezario salotos.

Pusryčiai: Varškės, aguonų pyragas.
Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
Pietūs: Vištienos krųtinėlė su morkomis, lęšiais, pomidorų salotomis.
Pavakariai: Pomidorinė sriuba su ryžiais.
Vakarienė: Grill tortilija su vištiena, kukurūzais.

Pusryčiai: Pilno grūdo kruasanas su kumpiu, sūriu, salota. 
Priešpiečiai: Detoks glotnutis.

Pietūs:
Jautienos liulia kebabas su tzatiki padažu, laukiniais ryžiais.
Pavakariai:
Juodojo šokolado, avižų batonėlis.

Vakarienė: Karamelizuotų kriaušių, rukolos, serrano kumpio, pelesinio sūrio salotos su figu padažo.

Pusryčiai: Naminiai sklindžiai. Priešpiečiai: Alyvuogių užtepėlė su namine špinatine duona.
Pietūs: Troškinti kopūstai su kalakutienos krūtinėlė, bulve.

Pavakariai: Morkų pyragas.

Vakarienė:
Įdaryta cukinija su natūraliu jogurtu.

SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

Pusryčiai: Kiaušinių kišas
Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba
Pietūs: Sojos mėsos maltinukai su garintomis daržovėmis
Pavakariai: Natūralus jogurtas su apelsinais, melionais
Vakarienė: Grill tortilija

Pusryčiai: Brokolių lietiniai su padažu
Priešpiečiai: Avokado užtepėlė

Pietūs: Lašišos iešmeliai su paprika, laukiniais ryžiais, špinatinų padažu.
Pavakariai: Avižinis sausainis su džiovintais abrikosais
Vakarienė: Sūrio salotos su kepta duona

Pusryčiai: Avižinė duonelė su sūriu, salota
Priešpiečiai: Glotnutis
Pietūs: Menkės šnicelis su perlinėmis sviestinėmis kruopomis, pomidorų salotomis, baravykų padažu.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas mirkytas kokosų piene su vaisiais, mango tyre
Vakarienė: Tuno salotos

Pusryčiai: Ryžių koše su džiovintais vaisiais
Priešpiečiai: Krabų lazdelių,agurkų užtepėlė
Pietūs: Žuvis su sezamo sėklomis ir tabule salotomis
Pavakariai: Morkų pyragas
Vakarienė: Salotos su braškėmis, feta sūriu

Pusryčiai: Varškė su granola, vaisiais
Priešpiečiai: Žirnių sriuba
Pietūs: Vištienos šnicelis su baltuoju česnakiniu padažu, salotomis
Pavakariai: Moliūgų, cinamono pyragas
Vakarienė: Žalios makaronų salotos su alyvuogėmis

lt_LTLithuanian
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę