Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo liepos 21 dienos iki liepos 19 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

Pusryčiai: Kišas su lašiša, paprika, žiediniais kopūstais.
Priešpiečiai: Šviežių grybų sriuba su grietinėle.
Pietūs: Vištiena prancūziškai (poras, pomidoras, majonezas, sūris) su keptomis daržovėmis, salotomis.
Pavakariai: Bananinis musas.
Vakarienė: Tinginio balandėliai su jogurtu.

Pusryčiai: Varškėčiai kepti orkaitėje su slyvų padažu.
Priešpiečiai: Chia sėklų pudingas su melionais.
Pietūs: Jautienos liulia kebabas su tzatiki padažu, gaiviomis salotomis, laukiniais ryžiais.
Pavakariai: Vaisinis kompotas.
Vakarienė: Nicos salotos su tunu, bulvėmis su lupenomis.

Pusryčiai: Morkų, bulvių, cukinijų blyneliai su jogurtu.
Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
Pietūs: Kalakutienos befstrogenas su grybais, perlinėmis kruopomis.
Pavakariai: Grūdėta varške su saulėje džiovintais pomidorais.
Vakarienė: Bola dubenėlis.

Pusryčiai: Varškės vafliai su padažu.
Priešpiečiai: Bananų, slyvų glotnutis.
Pietūs: Vištienos kepsneliai su korėjietiškomis morkomis.
Pavakariai: Citrininis keksas.
Vakarienė: Vokiškos salotos bola.

Pusryčiai: Avižiniai vafliai su jogurtiniu padažu.
Priešpiečiai: Glotnutis.
Pietūs: Jautienos čili con carne su juoduoju šokoladu, sūriu, focaccia duonele
Pavakariai: Bananinis musas.
Vakarienė: Wok ryžių makaronai su vištiena, grietinėle, daržovėmis.

SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

Pusryčiai: Varškės apkepas.
Priešpiečiai: Trinta kalafijorų sriuba
Pietūs: Lašišos iešmeliai su paprika, laukiniais ryžiais, špinatinų padažu.
Pavakariai: Šokoladinis musas su šilauogėmis.
Vakarienė: Sūrio vyniotinis su salotomis.

Pusryčiai: Mėlynių blyneliai.
Priešpiečiai: Glotnutis.

Pietūs: Daržovių iešmeliai su paprika, lęšiais, špinatinų padažu.
Pavakariai: Kiaušinių užtepėlė su juoda saulėgrąžų duona.
Vakarienė: Įdaryta cukinija suriu, pomidorais.

Pusryčiai: Persikų, grūdėtos varškės keksai.
Priešpiečiai: Vaisių užkandis.
Pietūs: Žuvis su sezamo sėklomis ir tabule salotomis
Pavakariai: Baltojo šokolado musas su citrininiu kremu.
Vakarienė: Bolivinės balandos salotos.

Pusryčiai: Ryžių košė su džiovintais vaisiais.
Priešpiečiai: Krabų lazdelių,agurkų užtepėlė
Pietūs: Sluoksniuotas sūrio pyragas.
Pavakariai: Slyvos juodame šokolade.
Vakarienė: Cezario salotos su krevetėmis.

Pusryčiai: Morkų-kokosiniai keksiukai.
Priešpiečiai: Lęšių sriuba.
Pietūs: Daržovių kepsenliai ryžiniais makaronais, keptu pomidoru.
Pavakariai: Vaisiai.
Vakarienė: Graikiškos salotos su marinuotais lęšiais, avinžirniais, morka, feta sūriu.

lt_LTLithuanian
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę