Menu for this week
The menu is updated every week!
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. All possible substances causing allergies or intolerances you can find here paspausti
Prepared in collaboration with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs.
WEEKLY MENU SUBJECT TO CHANGE WITHOUT NOTICE
Meniu nuo birželio 23 iki birželio 27 dienos.
THIS WEEK
FOR OMNIVORES

A delicious and healthy weekly menu for those who eat all types of food.
- Pusryčiai: Tortilijos suktinukas su razinomis.
- Priešpiečiai: Naminis apelsinų limonadas.
- Pietūs: Naminiai lietiniai blynai su vištiena, krapų- jogurto padažu.
- Pavakariai: Moliųgų pyragas.
- Vakarienė: Vištienos krūtinėlė užkepta su pomidorais, sūriu, porais, patiekiama su grikiais, šviežių kopūstų salotomis.
- Pusryčiai: Nedirbsime 🙂 Švęsime Jonines.
- Priešpiečiai:
- Pietūs:
- Pavakariai: Vakarienė:
- Pusryčiai: Ryžių, citrinų cedros apkepas.
- Priešpiečiai: Minestrone sriuba su baltymine greitinele.
- Pietūs: Plėšyta kalakutiena su žirnių piure, pomidorų salotomis.
- Pavakariai: Varškės žele su vaisiais.
- Vakarienė: Tuno salotos.
- Pusryčiai: Varškės apkepas su persikais.
- Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
- Pietūs: Kalakutienos troškinys su kmynais, obuoliais, morkomis, lęšiais.
- Pavakariai: Tiramisu desertas.
- Vakarienė: Čederio sūrio mafinai su kumpiu.
- Pusryčiai: Kruasanas su sūriu, kumpiu, agurku, padažu.
- Priešpiečiai: Vaisinė arbata. Pietūs: Vištienos naminiai maltiniai su šakninėmis daržovėmis, salotomis.
- Pavakariai:Keptas obuolys su riešutu sviestu.
- Vakarienė: Fetos salotos su spalvotais pomidorais, marinuotais svogūnais.
THIS WEEK
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
All plans are prepared together with nutrition experts who make sure that each box contains enough substances that our body needs. Weekly menu may change.
- Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių košė su bananais, džiovintais vaisiais.
- Priešpiečiai: Vaisių asorti.
- Pietūs: Menkė kinietiškai su ryžiniais makaronais, paprika, morkų salotomis su sezamų sėklomis.
- Pavakariai: Baravykų sriuba.
- Vakarienė: Grill tortilija su veganiška čorizo dešra, kiaušiniu, salotomis.
- Pusryčiai: Trijų sūrių kiaušinių keksai su namine duona ( sėklų duona).
- Priešpiečiai: Špinatų, bananų, mango glotnutis.
- Pietūs: Sojos mėsos lizdeliai su keptomis daržovėmis, keptomis orkaitėje bulvėmis, pomidorų salotomis.
- Pavakariai: Bounty skonio batonėlis su juoduoju šokoladu.
- Vakarienė: Pavasarinės salotos su persikais, sūriu, salotomis.
- Pusryčiai: Puta su sūriu, vegetariška dešra.
- Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba.
- Pietūs: Menkės kepsniai morkų- sūrio plutelėje su keptais šparagais, brokoliais.
- Pavakariai: Raudonųjų serbentų musas su juoduoju šokoladu.
- Vakarienė: Traškios sojos lazdelės su salotomis, saldžiarūgščiu padažu.
- Pusryčiai: Lietiniai su varške, bananais.
- Priešpiečiai: Skanėstas su matcha.
- Pietūs: Žuvies maltiniai su bolivine balanda, ikantišku padažu.
- Pavakariai: Chia sėklų pudingas su melionu.
- Vakarienė: Graikiškos salotos.
Pusryčiai: Kišas su cukinija, paprika, sūriu.
Priešpiečiai: Agurkinę sriuba.
Pietūs: Daržovių maltiniai įdarytas slyvomis si bulguru, agurkų salotomis.
Pavakariai: Džiovintų abrikosų, žėmės riešutų batonėlis.
Vakarienė: Žiedinių kopūstų, kietojo sūrio apkepas.