Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo kovo 25 dienos iki kovo 29 dienos.

!BALANDŽIO 1-2 DIENOMIS MAISTO NETIEKSIME

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

Pusryčiai: Varškės keksiukai su persikais.
Priešpiečiai: Pievagrybių sriuba.
Pietūs: Vištienos krūtinėlė su morkomis, grietinėlės padažu, žirnių piure.
Pavakariai: Mango skanėstas.
Vakarienė: Čorižo, žiedinių kopūstų, sūrio apkepas.

Pusryčiai: Pilno grūdo špinatų lietiniai su jogurtu.
Priešpiečiai: Vaisių užkandis.
Pietūs: Jautienos čili con carne su ryžiais.
Pavakariai: Kakavos “panna cotta” be pridetinio cukraus su šilauogėmis.
Vakarienė: Baltos mišrainės bola.

Pusryčiai: Puri kiaušiniene su namine duonele.
Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
Pietūs: Grybų – kopūstų, vištienos pyragas.
Pavakariai
Vakarienė: Žuvis sezamo sėklose su garintomis daržovėmis.

Pusryčiai: Ryžių cedros pudingas.
Priešpiečiai: Šaltalankių, mango glotnutis.
Pietūs: Grybų – kopūstų, vištienos pyragas.
Pavakariai: Saulėgrąžų sausainis.
Vakarienė: Nicos salotos.

Pusryčiai: Puri kiaušinienė su duonele.
Priešpiečiai:
Rūgštynių šalta sriuba su virtu kiaušiniu.
Pietūs:
Jautienos liežuvio užkepėlė su pastarnokų bulvių koše, marinuotais agurkais, krienų padažu.
Pavakariai:
Chia sėklų pudingas mirkytas kokosų piene su vaisiais, mango tyre.
Vakarienė:
Lašišos iešmeliai su paprika, citrinos skiltele.

SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

Pusryčiai: Persikų, grūdėtos varškės keksai.
Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba su moliūgų branduoliais.
Pietūs: Menkės filė su brokolių, sūrio plutele su orzo makaronais, daržovėmis.
Pavakariai: Bananiniai putėsiai su juoduoju šokoladu.
Vakarienė: Nicos salotos.

Pusryčiai: Avižinė košė su džiovintais vaisiais.
Priešpiečiai: Burokėlių – obuolių glotnutis.
Pietūs: Menkės filė sūrio, morkų plutelėje su špinatine koše, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Krabų lazdelių užkandis su duonele.
Vakarienė: Cezario salotos su krevetėmis.

Pusryčiai: Graikiškas omletas.
Priešpiečiai: Rūgštynių sriuba.
Pietūs: Sojos troškinys su žiediniais kopūstais, morkomis, šparaginėmis pupelėmis, tofu sūriu, curry kokosiniame padaže.
Pavakariai: Šokoladinė- riešutų bulvytė.
Vakarienė: Žalios makaronų salotos su alyvuogėmis ir 

Pusryčiai: Virti virtinukai su vyšnių padažu.
Priešpiečiai: Rikotos sūrio sūrelis su vaisiais.
Pietūs: Piemenėlių pyragas. 
Pavakariai: Vaisių ir uogų užkandis.  
Vakarienė: Žuvies kepsneliai su korėjietiškomis morkų salotomis.

Pusryčiai: Puri kiaušiniene su namine duonele.
Priešpiečiai: Miso sriuba.
Pietūs: Jautienos liulia kebabas su laukiniais ryžiais, tzatiki padažu, gaiviomis salotomis.
Pavakariai: Pyragas.
Vakarienė: Vištienos, persikų, morkų salotos.

lt_LTLithuanian
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę