Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo kovo 17 iki kovo 21 dienos.

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

  •  Pusryčiai: Šokoladiniai keksiukai.
  • Priešpiečiai: Kopūstienė.
  • Pietūs: Vištienos troškinys su obuoliais, kmynais, lęšiais.
  • Pavakariai: Jogurtinis pyragas.
  • Vakarienė: Graikiškos salotos.
  • Pusryčiai: Sluoksniuotas chia sėklų pudingas su jogurtu, vaisiais. 
  • Priešpiečiai: Melionų glotnutis.
  • Pietūs: Nuogas jautienos burgeris su sūriu, bulvių, saldžiųjų bulvių, morkų skilelėmis, salotomis. 
  • Pavakariai: Alyvuogių užtepėlė su grissini lazdelėmis.
  • Vakarienė: Trijų sūriu apkepas su vištiena.
  • Pusryčiai:  Amerikietiški blyneliai su obuolių padažu.
  • Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
  • Pietūs: Vištienos suktinukas su džiovintais abrikosais, ryžiniais makaronais, salotomis. 
  • Pavakariai: Aguonų pyragas.
  • Vakarienė: Brokolių, vištienos salotos.
  • Pusryčiai: Avižinė košė su džiovintais vaisiais. 
  • Priešpiečiai: Morkų pyragas.
  • Pietūs: Vištienos lizdeliai su pikantiškomis salotomis, ryžiais. 
  • Pavakariai: Vaisinis gėrimas. 
  • Vakarienė: Įdaryta cukinija.
  • Pusryčiai: Varškės  kakavinis apkepas.
  • Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba su moliūgų branduoliais. Pietūs: Jautienos bolognese su spageti makaronais, kietuoju sūriu.
  • Pavakariai: Kokosinė panna cotta su mango tyre, šilauogėmis.
  • Vakarienė: Salotos su plėšyta kalakutiena.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

  • Pusryčiai: Morkų kokosiniai keksai.
  • Priešpiečiai: Trinta cukinijų sriuba.
  • Pietūs: Žuvies maltiniai su makaronais, caleslaw salotomis.
  • Pavakariai: Sūrio užkandis.
  • Vakarienė: Grill tortilija su daržovėmis.
  • Pusryčiai: Varškės, lietiniai su trintomis braškėmis.
  • Priešpiečiai: Citrinų, apelsinų vitaminizuotas gėrimas.
  • Pietūs: Bulvių košė su žuvies maltinukais, bruknių padažu.
  • Pavakariai: Bananinė duonelė.
  • Vakarienė:  Cezario salotos.
  • Pusryčiai: Ryžių varškės pudingas su uogomis, skrudintais migdolais.
  • Priešpiečiai: Meksikietiška sriuba.
  • Pietūs: Sojos mėsos kukuliai su piure, baravykų padažu.
  • Pavakariai: Trupininis pyragas.
  • Vakarienė: Garinta menkė su žiediniais kopūstais, brokoliais, grietinėlės padažu.
  • Pusryčiai: Kišas Lorraine.
  • Priešpiečiai: Aviečių- braškių glotnutis.
  • Pietūs: Sojos iešmeliai su ryžiais, adžikos padažu, grill daržovėmis.
  • Pavakariai: Kokosiniai saldainiai.
  • Vakarienė: Daržovių vyniotinis.

Pusryčiai: Varškės vanilės kakavos apkepas.
Priešpiečiai: Agurkinė sriuba.
Pietūs: Balandėliai su virtomis bulvėmis.
Pavakariai: Kakavinis musas su uogomis.
Vakarienė: Lašiša grietinėlės padaže su špinatais, vyšniniais pomidorais, stikliniais makaronais.

    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę