Sveikas meniu savaitei
Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti
Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.
SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS
Meniu nuo sausio 13 dienos iki 17 dienos.
SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.
- Pusryčiai: Obuolių blyneliai.
- Priešpiečiai: Trinta baravykų sriuba.
- Pietūs: Vištienos kaukazietiškas plovas.
- Pavakariai: Varškės skonio sūrelis.
- Vakarienė: Vištienos krūtinėlė su anasasais, keptmis orkaitėje morkomis, paprika.
- Pusryčiai: Kiaušinių užtepėlė su bandele.
- Priešpiečiai: Įvairių riešutų energetinis batonėlis.
- Pietūs: Vištienos krūtinėlės vyniotinis įdarytas serrano kumpiu, morkomis patiekiamas su bulguru, porais, pomidorų salotomis.
- Pavakariai: Apelsinų skonio gėrimas.
- Vakarienė: Wok ryžiniai makaronai su jautiena, kiaušiniu, daržovėmis.
- Pusryčiai: Graikiškas omletas su feta sūriu, namine duona.
- Priešpiečiai: Trinta pomidorinė sriuba.
- Pietūs: Makaronai carbonara.
- Pavakariai: Tiramisu desertas.
- Vakarienė: Įdaryta cukinija su natūraliu žoleliu skonio jogurtu.
- Pusryčiai: Bananiniai varškės blyneliai su aviečių padažu.
- Priešpiečiai: Krabų lazdelių užkandis.
- Pietūs: Kiaulienos sprandinės iešmeliai su laukiniais ryžiais, marinuotais svogūnais.
- Pavakariai: Riešutų skonio sausainis.
- Vakarienė: Tuno maltiniai su salotomis.
- Pusryčiai:Varškės apkepas su persikais.
- Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
- Pietūs: Višienos troškinys su saldziomis bulvėmis, kopūstų salotomis.
- Pavakariai: Vaisių asorti.
- Vakarienė: Fetos salotos.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)
Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.
- Pusryčiai: Obuolių blyneliai.
- Priešpiečiai: Trinta baravykų sriuba.
- Pietūs: Sojos mėsos plovas su žolelėmis.
- Pavakariai: Varškės sūrelis.
- Vakarienė: Menkės kepsniai su šakninėmis daržovėmis.
- Pusryčiai: Kiaušinių užtepėlė su bandele.
- Priešpiečiai: Riešutų energetinis batonėlis.
- Pietūs: Grikių maltiniai su pomidorų salotomis.
- Pavakariai: Apelsinų gėrimas.
- Vakarienė: Wok ryžiniai makaronai su kiaušiniu, krevetėmis, šakninėmis daržovėmis.
- Pusryčiai: Graikiškas omletas su feta sūriu, alyvuogėmis, namine duona.
- Priešpiečiai: Trinta pomidorinė sriuba.
- Pietūs: Daržovių maltiniai įdaryti sūriu su laukiniais ryžiais, morkų salotomis.
- Pavakariai: Tiramisu desertas.
- Vakarienė: Įdaryta cukinija su natūraliu žolelių padažu.
- Pusryčiai: Bananiniai varškės blyneliai su aviečių padažu.
- Priešpiečiai: Krabų lazdelių užtepėlė su načos.
- Pietūs: Makarinai karbonara su šonine.
- Pavakariai: Riešutų sviesto sausainis.
- Vakarienė: Tuno maltiniai su tabule salotomis.
Pusryčiai: Varškės apkepas su persikais.
Priešpiečiai: Tiršta daržovių sriuba su sūreliu.
Pietūs: Sojos kepsniai su morkomis, grybais.
Pavakariai: Bananinis musas.
Vakarienė: Lavašo suktinukas su sūriu.