Sveikas meniu savaitei
Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti
Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.
SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS
Meniu nuo kovo 10 iki kovo 14 dienos.
SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.
- Pusryčiai: Plėšyta kiaušinienė su namine duona.
- Priešpiečiai: Trinta pievagrybių sriuba.
- Pietūs: Vištienos krūtinėlė įdaryta pomidorais, porais su perliniu kuskusu, burokėlių salotomis.
- Pavakariai: Avižinis sausainis su džiovintomis uogomis.
- Vakarienė: Menkė sezamo plutelėje su garintomis daržovėmis.
- Pusryčiai: Pita su sūriu, kumpiu.
- Priešpiečiai: Žėmuogių gėrimas.
- Pietūs: Vištienos plovas.
- Pavakariai: Sveikuoliškas tinginys.
- Vakarienė: Troškinti kopūstai su vištienos maltinukais.
- Pusryčiai: Varškė su jogurtu, granola, šviežiomis uogomis.
- Priešpiečiai: Žirnių sriuba.
- Pietūs: Medaus skonio sprandinė su kepintomis pupelėmis, keptomis bulvėmis.
- Pavakariai: Sveikuoliški- obuolių – bananų skanėstai.
- Vakarienė: Sūrio, serrano kumpio salotos.
- Pusryčiai: Varškėtukai kepti orkaitėje su braškių padažu.
- Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
- Pietūs: Kiniška vištiena su cukinija, žemės riešutais su stikliniais makaronais.
- Pavakariai: Morkų, agurkų skiltelės su avinžirnių užtepėle.
- Vakarienė: Nicos salotos.
- Pusryčiai: Varškės kakavinis apkepas.
- Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba su moliūgų branduoliais. Pietūs: Jautienos bolognese su spageti makaronais, kietuoju sūriu.
- Pavakariai: Kokosinė panna cotta su mango tyre, šilauogėmis.
- Vakarienė: Prancūziško sūrio salotos su serrano kumpiu, skrudinta duona.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.
- Pusryčiai: Morkų kokosiniai keksai.
- Priešpiečiai: Trinta cukinijų sriuba.
- Pietūs: Žuvies maltiniai su makaronais, caleslaw salotomis.
- Pavakariai: Sūrio užkandis.
- Vakarienė: Grill tortilija su daržovėmis.
- Pusryčiai: Varškės, lietiniai su trintomis braškėmis.
- Priešpiečiai: Citrinų, apelsinų vitaminizuotas gėrimas.
- Pietūs: Bulvių košė su žuvies maltinukais, bruknių padažu.
- Pavakariai: Bananinė duonelė.
- Vakarienė: Cezario salotos.
- Pusryčiai: Ryžių varškės pudingas su uogomis, skrudintais migdolais.
- Priešpiečiai: Meksikietiška sriuba.
- Pietūs: Sojos mėsos kukuliai su piure, baravykų padažu.
- Pavakariai: Trupininis pyragas.
- Vakarienė: Garinta menkė su žiediniais kopūstais, brokoliais, grietinėlės padažu.
- Pusryčiai: Kišas Lorraine.
- Priešpiečiai: Aviečių- braškių glotnutis.
- Pietūs: Sojos iešmeliai su ryžiais, adžikos padažu, grill daržovėmis.
- Pavakariai: Kokosiniai saldainiai.
- Vakarienė: Daržovių vyniotinis.
Pusryčiai: Varškės vanilės kakavos apkepas.
Priešpiečiai: Agurkinė sriuba.
Pietūs: Balandėliai su virtomis bulvėmis.
Pavakariai: Kakavinis musas su uogomis.
Vakarienė: Lašiša grietinėlės padaže su špinatais, vyšniniais pomidorais, stikliniais makaronais.