Sveikas meniu savaitei
Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti
Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.
SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS
Meniu nuo liepos 28 iki rugpjūčio 1 dienos.
SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.
- Pusryčiai: Grikių košė su kiaušiniu, morkomis, grybais.
- Priešpiečiai: Barščiai.
- Pietūs: Kalakutienos kaukazietiškas plovas.
- Pavakariai: Avižinis sausainis su džiovintomis spanguolėmis.
- Vakarienė: Įdaryta cukinija su natūraliu jogurtu.
- Pusryčiai: Aguonų varškės, maskarponės apkepas.
- Priešpiečiai: Mėtų gėrimas.
- Pietūs: Kiaulienos troškinys su bulguru, gaiviomis salotomis.
- Pavakariai: Arbūzo užkandis su feta.
- Vakarienė: Bola su krevetėmis.
- Pusryčiai:Kaiušinių keksiukai su šonine, cukinija.
- Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba.
- Pietūs: Lietiniai su kalakutiena, tzatiki padažu.
- Pavakariai: Jogurtas su vaisiais.
- Vakarienė: Garinta menkė su grietinele, keptais šparagais, bulvėmis.
- Pusryčiai: Kruasanas su sūriu, kumpiu, agurkais, salota.
- Priešpiečiai: Vaisinis gėrimas.
- Pietūs: Vištienos stir fry su keptomis daržovėmis, ryžiais su kiuašiniais, žirneliais.
- Pavakariai: Varškės suktinukas su riešutų sviestu.
- Vakarienė: Bola dubenėlis.
- Pusryčiai: Granola su mango tyre, varške.
- Priešpiečiai: Šaltsriubė. Pietūs: Vištienos suktinukas su morkomis, ryžiniais makaronais, salotomis.
- Pavakariai: riešutų saldainiai.
- Vakarienė: Žiedinių kopūstų apkepas.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.
- Pusryčiai: Varškės kokosiniai blyneliai su obuolių uogiene.
- Priešpiečiai: Kopūsteinė.
- Pietūs: Žuvis su bulvių skiltelėmis, morkomis.
- Pavakariai: Vaisiniai putėsiai su šilauogėmis.
- Vakarienė: Daržovių, sojos troškinys.
- Pusryčiai: Avižinė košė su riešutų sviestu.
- Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
- Pietūs: Bolonėse su spageti makaronais, kietuoju sūriu, pomidorų salotomis.
- Pavakariai: Jogurtas si riešutais, avietėmis.
- Vakarienė: Graikiškos salotos.
- Pusryčiai: Kišas Lorraine.
- Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
- Pietūs: Žuvies maltiniai su bulvių koše, voveraičių padažu.
- Pavakariai: Varškės žele užkandis.
- Vakarienė: Mozarellos salotos su pomidorais, balzamiko padažu.
- Pusryčiai: Kepti varškėtukai su braškių padažu.
- Priešpiečiai: Vaisinis glotnutis.
- Pietūs: Žuvis su ryžiais, morkų salotomis.
- Pavakariai: Tinginys su matcha milteliais.
- Vakarienė: Kesadilija su keptais svogūnais, sūriu, kukurūzais.
Pusryčiai: Grūdėtos varškės keksai su persikais.
Priešpiečiai: Trinta bulvių, porų sriuba.
Pietūs: Liulia kebabas su salotomis, marinuotais svogūnais, adžika.
Pavakariai: Kiaušinių- tuno užtepėlė su načos.
Vakarienė: Kopūstų, grybų pyragas.