Sveikas meniu savaitei
Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!
Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.
SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS
Meniu nuo lapkričio 18 dienos iki 22 dienos.
Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti
SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.
Pusryčiai: Lašišos kišas.
Priešpiečiai: Trinta brokolių sriuba.
Pietūs: Kaukazietiškas vištienos plovas su kalendra.
Pavakariai: Naminis šefo obuolių pyragas. ( Naujiena).
Vakarienė: Vištienos kepsneliai su pikantišku padažu, daržovėmis.
Pusryčiai:Apvaliųjų ryžių košė su džiovintais vaisiais.
Priešpiečiai: Rūkytos vištienos, krabų lazdelių užtepėlė ( Naujiena).
Pietūs: Jautienos troškinys su salierų stiebais, pupelėmis, grikiais, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Morkų pyragas ( naujiena).
Vakarienė: Menkės kepsniai morkų, sūrio plutelėje su tabule salotomis.
Pusryčiai: Pikantiški vafliai su padažu.
Priešpiečiai: Tom Yum sriuba.
Pietūs: Kalakutienos stroganoff su grybais, ryžiniais makaronais, burokėlių salotomis.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su mango tyre.
Vakarienė: Bola dubenėlis ( naujiena).
Pusryčiai: Varškėtukai kepti orkaitėje su vaisiniu padažu.
Priešpiečiai: Vaisinis gėrimas.
Pietūs: Sluoksniuotas bulvių pyragas.
Pavakariai: Šokoladinė pana cota su vyšniomis.
Vakarienė: Kesadilija.
Pusryčiai: Čederio sūrio mafinai su šonine, brokoliais, svogūnų laiškais.
Priešpiečiai: Žirnių sriuba.
Pietūs: Vištienos garinti kepsniai su ryžiais, salotomis.
Pavakariai: Mango skanėstas.
Vakarienė: Troškinti kopūstai su kukuliais.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS
(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)
Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.
Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.
Pusryčiai: Aguonų, varškės keksai.
Priešpiečiai: Trinta lęšių, pomidorų sriuba.
Pietūs:Burokėlių maltiniai su makaronais.
Pavakariai: Citrininis keksas.
Vakarienė: Nicos salotos.
Pusryčiai: Kruasanas su kiaušiniu, salota, sūriu.
Priešpiečiai: Bananų, avižų glotnutis.
Pietūs: Šamo filė kepsniai su orzo makaronais, šparaginėmis pupelėmis.
Pavakariai: Avinžirnių užtepėlė su daržovių skiltelėmis.
Vakarienė: Lašišos vyniotinis su salotomis.
Pusryčiai: Graikiškas omletas su duona. Priešpiečiai: Minestrone sriuba su baltymine grietinėle.
Pietūs: Daržovių maltinis su salierų stiebų koše, kopūstų salotomis.
Pavakariai: Raffaello skonio saldainiai.
Vakarienė: Garintų daržovių troškinys su tofu sūriu.
Pusryčiai: Brokolių lietiniai su krapų padažu.
Priešpiečiai: Raudonųjų serbentų musas su juoduoju šokoladu.
Pietūs: Sojos skonio bolonese su ryžiais, sūriu.
Pavakariai: Vaisių užkandis.
Vakarienė: Vokiųkos salotos su kiaušiniais.
Pusryčiai: Sklindžiai su razinomis.
Priešpiečiai: Vegetariška charčo.
Pietūs: Daržovių iešmeliai su šakninėmis daržovėmis, adžikos padažu.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su persimonais.
Vakarienė: Įdaryta cukinija.