Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo balandžio 22 iki balandžio 25 dienos.

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

  •  Pusryčiai: Nedirbame.
  • Priešpiečiai
  • Pietūs
  • Pavakariai
  • Vakarienė
  • Pusryčiai: Tortilijos suktinukas su varške.
  • Priešpiečiai: Kopūstienė.
  • Pietūs: Vištienos lizdeliai su špinatais, grikiais, paryžietiškomis morkytėmis.
  • Pavakariai: Chia sėklų pudingas su šilauogėmis.
  • Vakarienė: Graikiškos salotos. 
  • Pusryčiai:  Frittata su skrudinta duona.
  • Priešpiečiai: Vaisinis gėrimas.
  • Pietūs: Vištienos šnicelis su tzatiki padažu, ryžiais, coleslaw salotomis. 
  • Pavakariai: Varškės sūrelis su vaisiais.
  • Vakarienė: Brokolių, saulėgrąžų, spanguolių salotos.
  • Pusryčiai: Ryžių cedros apkepas.
  • Priešpiečiai: Moliūgų- morkų trinta sriuba.
  • Pietūs: Kalakutienos krūtinėlės suktinukas su bulvių skiltelėmis, ridikėlių salotomis.
  • Pavakariai: Avokado užtepėlė su načos.
  • Vakarienė: Wok ryžiniai makaronai su kepta cukinija, morka, kiauliena.
  • Pusryčiai: Kruasanas su kiaušiniu, sūriu, agurku.
  • Priešpiečiai:Aviečių skonio gėrimas.  Pietūs: Naminiai lietiniai su virta vištiena.
  • Pavakariai: Keptas obuolys su riešutų sviestu.
  • Vakarienė: Cukinijų, morkų apkepas.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

  • Pusryčiai: Avižinė košė su džiovintais vaisiais. 
  • Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba.
  • Pietūs: Žuvies kepsniukai su perliniu kuskusu, morkų korėjietiškomis salotomis.
  • Pavakariai: Varškės kremas su braškėmis. 
  • Vakarienė: Grill tortilija kiaušiniu, salota.
  • Pusryčiai: Graikiškas omletas su namine duona.
  • Priešpiečiai: Kakavinis musas su kokoso drožlėmis, uogomis.
  • Pietūs: Vegetariškas bolognese su kietuoju sųriu, ryžiniais makaronais, pomidorų salotomis.
  • Pavakariai: Mango glotnutis.
  • Vakarienė:  Brokolių, ryžių, sūrio, cukinijų apkepas.
  • Pusryčiai: Pilno grūdo kruasanas su sviestu, sūriu, padažu.
  • Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
  • Pietūs: Sojos mėsos kukuliai žirneliais, ryžiais.
  • Pavakariai: vaisių ir uogų užkandis.
  • Vakarienė: Įdaryta cukinija su žolelių padažu.
  • Pusryčiai: Amerikietiški blyneliai su uogų padažu.
  • Priešpiečiai: Mango glotnutis.
  • Pietūs: Menkė plutelėje su kuksusu, ridikėlių salotomis.
  • Pavakariai: Sūrio užkandis.
  • Vakarienė: Obuolių, sūrio, kukurūzų salotos.

Pusryčiai: Grūdėtos varškės keksai. 
Priešpiečiai: Šaltsriubė.
Pietūs: Lašišos velingtonas.
Pavakariai: Tiramisu desertas.
Vakarienė:  Cezario salotos su krevetėmis.

    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę