Sveikas meniu savaitei

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

ALERGENŲ SĄRAŠAS

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų.

MENIU GALI KEISTIS

Pateiktas meniu gali keistis be išankstinio pranešimo.

NUO SPALIO 20 IKI SPALIO 24 DIENOS.

Mūsų klientai visada laukia naujovių – meniu atsinaujina kas savaitę.

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

  • Pusryčiai: Naminiai blyneliai su morkomis, cukinija, natūraliu žolelių jogurtu.
  • Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
  • Pietūs: Kalakutienos troškinys su šparagais, žiediniais kopūstais.
  • Pavakariai: Desertas su vynuogėmis.
  • Vakarienė: Tortilija su kiaušiniais, vištiena, svogūnais, salotomis, sūriu.
  • Pusryčiai: Ryžių košė su bananais, spanguolėmis.
  • Priešpiečiai: Vynuogių, obuolių gėrimas.
  • Pietūs: Vištienos kukuliai pomidorų padaže su bulvių piure, salotomis.
  • Pavakariai: Jogurto, braškių desertas.
  • Vakarienė: Bola dubenėlis su tofu, marinuotų imbieru, marinuotomis morkomis, kukurūzais, avinžirniais, agurkais, pomidorais, alyvuogių – žolelių padažu.
  • Pusryčiai: Naminiai lietiniai su varške, padažu. 
  • Priešpiečiai: Vištienos vermišelių sriuba.
  • Pietūs: Vištienos krūtinėlės kepsnys su mozarella, pomidoru, bolivine balanda, salotomis.
  • Pavakariai: Vaisių ir uogų užkandis.
  • Vakarienė: Garinta žuvis grietinelės padaže su garintais brokoliais.
  • Pusryčiai: Kišas su daržovėmis, šonine, špinatais.
  • Priešpiečiai: Bananinė duonelė.
  • Pietūs: Plėšyta kalakutiena su laukiniais ryžiais, marinuotais agurkais.
  • Pavakariai: Avinžirnių užkandis.
  • Vakarienė: Traški vištiena su padažu, keptomis daržovėmis.
  • Pusryčiai: Varškės keksai su persikais, vaniliniu padažu.
  • Priešpiečiai: Trinta morkų- kokoso pieno sriuba.
  • Pietūs: Čorizo dešrelės su keptomis bulvėmis, troškintais kopūstais.
  • Pavakariai: Tinginys su matcha, aviečių trupiniais.
  • Vakarienė: Prancūziškos salotos su serrano kumpiu, slyvomis, skrudinta duona.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

Pesketariškas meniu – be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes.

  • Pusryčiai: Daržovių frittata su salotomis, skrudinta juoda duona.
  • Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba.
  • Pietūs: Sojos mėsos plovas su šviežia kalendra.
  • Pavakariai: Bounty kokosinis skanėstas.
  • Vakarienė: Paprikos, kukurūzų kesadilija.
  • Pusryčiai: Kruasanas su kiaušiniu, sūriu, salota.
  • Priešpiečiai: Avinžirnių užtepėlė su daržovių skiltelėmis.
  • Pietūs: Žiedinių kopūstų maltiniai su virtimis bulvėmis.
  • Pavakariai: Vaisių ir uogų užkandis.
  • Vakarienė: Tuno maltiniai su salotomis, sūrio padažu.
  • Pusryčiai: Varškės-aguonų apkepas su jogurtu.
  • Priešpiečiai: Vegetariška charčo sriuba.
  • Pietūs: Menkės kepsniai su su salierais,pupelėmis, lęšiais.
  • Pavakariai: Avižinis sausainis su juoduoju šokoladu.
  • Vakarienė: Makaronų salotos su krevetėmis, agurkais, pomidorais, kietuoju sūriu.
  • Pusryčiai: Granola su vaške, jogurtu.
  • Priešpiečiai: Naminis gėrimas.
  • Pietūs: Wok ryžiniai makaronai su kiaušiniais, pekino kopūstais, paprika, daržovėmis.
  • Pavakariai: Cukinijų suktinukas su feta, riešutais.
  • Vakarienė: Tinginio balandėliai su virtomis bulvėmis, jogurtu.
  • Pusryčiai: Grikių košė su kiaušiniu, morkimis.
  • Priešpiečiai: Agurkinė sriuba.
    Pietūs: Liulia kebabas su laukiniais ryžiais, marinuotais svogūnais, salotomis.
    Pavakariai: Mocarellos užkandis.
    Vakarienė:  Fetos, karamelizutų burokėlių, granatų, rukolos, vyšninių pomidorų salotos.
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę