Sveikas meniu savaitei

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

ALERGENŲ SĄRAŠAS

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų.

MENIU GALI KEISTIS

Pateiktas meniu gali keistis be išankstinio pranešimo.

RUGSĖJO 8-12 d. MENIU

Mūsų klientai visada laukia naujovių – meniu atsinaujina kas savaitę.

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

  • Pusryčiai: Avižiniai vafliai su vaniliniu padažu.
  • Priešpiečiai: Trinta cukinijų sriuba.
  • Pietūs: Makaronai su voveraitėmis, kalakutiena, vyšniniais pomidorais.
  • Pavakariai: Varškės sūrelis. 
  • Vakarienė: Bola dubenėlis su kepta žuvimi, wakame salotomis.
  • Pusryčiai: Kokosiniai blyneliai su obuolių-jogurto padažu.
  • Priešpiečiai: Žėmuogių arbata.
  • Pietūs: Peteliai su  pekino salotomis, laukiniais ryžiais.
  • Pavakariai: kiaušiniu užtepėlė su načos.
  • Vakarienė: Vištiena su mozarella, pomidorais,  keptais šparagais, brokoliu. 
  • Pusryčiai: Tortilija su tunu, kiaušiniu.
  • Priešpiečiai: Trinta morkų sriuba.
  • Pietūs: Švediški kalakutienos kukuliai su bulvių koše, marinuotais agurkais.
  • Pavakariai: Trintų mango skanėstas.
  • Vakarienė: Keptos daržovės su mozarella, balzamiko padažu.
  • Pusryčiai: Daržovių frittata.
  • Priešpiečiai: Apelsinų skonio bulvytė.
  • Pietūs: Kiaulienos karbonadas su bulguru, daržovėmis, sūrio padažu.
  • Pavakariai: Chia sėklų desertas su mango.
  • Vakarienė: Graikiškos salotos.
  • Pusryčiai: Avižiniai vafliai su obuolių padažu.
  • Priešpiečiai: Minestrone sriuba.
  • Pietūs: Vištienos befstrogenas su bulvių koše, marinuotais agurkais.
  • Pavakariai: Želės desertas su varške.
  • Vakarienė: Cezario salotos su grill vištiena, Džiugo sūriu, ančiuvių padažu.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

Pesketariškas meniu – be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes.

  • Pusryčiai: Obuolių, aviečių keksiukai.
  • Priešpiečiai: Kopūstienė su baravykais.
  • Pietūs: Žuvis brokolių plutelėje su laukiniais ryžiais, agurkų- žirnelių salotomis.
  • Pavakariai: Varškės suktinukas su goja uogomis.
  • Vakarienė: Žiedinių kopūstų apkepas su grybais, krapų- žolelių padažu.
  • Pusryčiai: Kruasanas su sūriu, kiaušiniu, salota, agurkais.
  • Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
  • Pietūs: Lietiniai su keptomis daržovėmis. 
  • Pavakariai: Obuolių pyragas.
  • Vakarienė: Bola dubenėlis su bolivine balanda, feta sūriu, vyšniniais pomidorais.
  • Pusryčiai: Grūdėtos varškės keksai su persikais.
  • Priešpiečiai: Ryžių pomidorinė sriuba.
  • Pietūs: Sojos kepsniai su bulvytėmis, keptomis morkomis, kopūstų salotomis.
  • Pavakariai: Pupelių užtepėlė su načos.
  • Vakarienė: WOK ryžiniai makaronai su krevetėmis, daržovėmis, kiaušiniais, pekino kopūstais.
  • Pusryčiai: Plėšyta kiaušinienė su keptais pomidorais, skrudinta duona.
  • Priešpiečiai: Apelsinų gėrimas.
  • Pietūs: Žuvies maltiniai su ryžiais, žirneliais, morkų salotomis.
  • Pavakariai: Riešutų sausainis. 
  • Vakarienė: Kesadilija su keptais svogūnais, sūriu, kukurūzais. 

Pusryčiai: Avižiniai naminiai vafliai su obuolių padažu. 
Priešpiečiai: Minestrone sriuba. 
Pietūs: Daržovių befstrogenas su bulvių koše, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Želės desertas su varške.
Vakarienė:  Cezario salotos su krevetėmis.

    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę