Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo liepos 21 iki liepos 25 dienos.

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

  •  Pusryčiai: Varškės kokosiniai blyneliai su obuoliene.
  • Priešpiečiai: Kopūstienė.
  • Pietūs: Žuvis su bulvių skiltelėmis, morkomis.
  • Pavakariai: Braškių putėsiai su uogomis.
  • Vakarienė: Daržovių troškinys su vištiena.
  • Pusryčiai: Avižinė košė su riešutų sviestu, džiovintais abrikosais. 
  • Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
  • Pietūs: Bolonėse su kietuoju sūriu, spageti makaronais, spalvotų pomidorų salotomis.
  • Pavakariai: Jogurto skanėstas su riešutais, avietėmis.
  • Vakarienė: Graikiškos salotos.
  • Pusryčiai:Kišas Lorraine.
  • Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu. 
  • Pietūs: Švediški kukuliai su bulvių koše, voveraičių padažu, kopūstų salotomis.
  • Pavakariai: Varškės žele su vaisiais.
  • Vakarienė: Mozarellos salotos su pomidorais, balzamiko padažu.
  • Pusryčiai: Kepti varškėtukai su braškių padažu.
  • Priešpiečiai: Vaisinis glotnutis.
  • Pietūs: Plėšyta vištiena su ryžiais, morkų salotomis.
  • Pavakariai: Tinginys su matcha milteliais.
  • Vakarienė: Kesadilija su keptais svogūnais, sūriu, kukurūzais, pupeliais, čederio sūriu.
  • Pusryčiai: Grūdėtos varškės, persikų keksai.
  • Priešpiečiai: Trinta porų sriuba. Pietūs: Liulia kebabas su salotomis, marinuotu svogūnu, adžika.
  • Pavakariai: Kiaušinių užtepėlė su načos.
  • Vakarienė: Vištienos, kopūstų naminis pyragas.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

  • Pusryčiai: Varškės kokosiniai blyneliai su obuolių uogiene.
  • Priešpiečiai: Kopūsteinė.
  • Pietūs: Žuvis su bulvių skiltelėmis, morkomis.
  • Pavakariai: Vaisiniai putėsiai su šilauogėmis.
  • Vakarienė: Daržovių, sojos troškinys.
  • Pusryčiai: Avižinė košė su riešutų sviestu. 
  • Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
  • Pietūs: Bolonėse su spageti makaronais, kietuoju sūriu, pomidorų salotomis.
  • Pavakariai: Jogurtas si riešutais, avietėmis.
  • Vakarienė: Graikiškos salotos. 
  • Pusryčiai: Kišas Lorraine. 
  • Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
  • Pietūs: Žuvies maltiniai su bulvių koše, voveraičių padažu. 
  • Pavakariai: Varškės žele užkandis. 
  • Vakarienė: Mozarellos salotos su pomidorais, balzamiko padažu.
  • Pusryčiai: Kepti varškėtukai su braškių padažu. 
  • Priešpiečiai: Vaisinis glotnutis. 
  • Pietūs: Žuvis su ryžiais, morkų salotomis. 
  • Pavakariai: Tinginys su matcha milteliais. 
  • Vakarienė: Kesadilija su keptais svogūnais, sūriu, kukurūzais. 

Pusryčiai: Grūdėtos varškės keksai su persikais. 
Priešpiečiai: Trinta bulvių, porų sriuba. 
Pietūs: Liulia kebabas su salotomis, marinuotais svogūnais, adžika. 
Pavakariai: Kiaušinių- tuno užtepėlė su načos. 
Vakarienė:  Kopūstų, grybų pyragas.

    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę