Sveikas meniu savaitei

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

ALERGENŲ SĄRAŠAS

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų.

MENIU GALI KEISTIS

Pateiktas meniu gali keistis be išankstinio pranešimo.

RUGSĖJO 15-19 d. MENIU

Mūsų klientai visada laukia naujovių – meniu atsinaujina kas savaitę.

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

  • Pusryčiai: Aguonų varškėtukai su vaniliniu padažu.
  • Priešpiečiai: Burokėlių sriuba.
  • Pietūs: Vištienos kumpelių plovas.
  • Pavakariai: Avinžirnių užtepėlė su daržovių skiltelėmis.
  • Vakarienė: Nicos salotos.
  • Pusryčiai: Pilno grūdo kruasanas su kumpiu, sūriu, salotomis, agurkais, sveikuolišku padažu.
  • Priešpiečiai: Apelsinų gėrimas.
  • Pietūs: Jautienos troškinys su salierais, pupelėmis, morkomis, su lęšiais, venegretu salotomis. 
  • Pavakariai: Varškės, saulėje džiovintų, krapų užtepėlė.
  • Vakarienė: Tofu sūrio dubenėlis, su kukurūzais, raudongūžių kopūstais, paprika, kumato pomidorais.
  • Pusryčiai: Granola su mango skonio varške.
  • Priešpiečiai: Vegetariška charčo sriuba.
  • Pietūs: Netikras zuikis su bolivine balanda,  žirneliais, žolelių padažu.
  • Pavakariai: Slyvų citrinų keksas.
  • Vakarienė: Valdorfo salotos.
  • Pusryčiai: Avižinė košė su karameliniu kremu.
  • Priešpiečiai: Tortilijos suktinukas su bananais, žemės riešutų sviestu.
  • Pietūs: Čili con carne su ryžiniais makaronais. 
  • Pavakariai: Vaisių užkandis.
  • Vakarienė: Menkė su keptomis daržovėmis.
  • Pusryčiai: Amerikietiški blyneliai su mango tyre.
  • Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba.
  • Pietūs: Kalakutienos kumpeliai medaus – garstyčių padaže su laukiniais ryžiais, briuselio kopūstais.
  • Pavakariai: Bounty skanėstas.
  • Vakarienė: Burokėlių karpačo, fetos- cukinijų suktinukai su sūdyta lašiša.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

Pesketariškas meniu – be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes.

  • Pusryčiai: Obuolių, aviečių keksiukai.
  • Priešpiečiai: Kopūstienė su baravykais.
  • Pietūs: Žuvis brokolių plutelėje su laukiniais ryžiais, agurkų- žirnelių salotomis.
  • Pavakariai: Varškės suktinukas su goja uogomis.
  • Vakarienė: Žiedinių kopūstų apkepas su grybais, krapų- žolelių padažu.
  • Pusryčiai: Kruasanas su sūriu, kiaušiniu, salota, agurkais.
  • Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis.
  • Pietūs: Lietiniai su keptomis daržovėmis. 
  • Pavakariai: Obuolių pyragas.
  • Vakarienė: Bola dubenėlis su bolivine balanda, feta sūriu, vyšniniais pomidorais.
  • Pusryčiai: Grūdėtos varškės keksai su persikais.
  • Priešpiečiai: Ryžių pomidorinė sriuba.
  • Pietūs: Sojos kepsniai su bulvytėmis, keptomis morkomis, kopūstų salotomis.
  • Pavakariai: Pupelių užtepėlė su načos.
  • Vakarienė: WOK ryžiniai makaronai su krevetėmis, daržovėmis, kiaušiniais, pekino kopūstais.
  • Pusryčiai: Plėšyta kiaušinienė su keptais pomidorais, skrudinta duona.
  • Priešpiečiai: Apelsinų gėrimas.
  • Pietūs: Žuvies maltiniai su ryžiais, žirneliais, morkų salotomis.
  • Pavakariai: Riešutų sausainis. 
  • Vakarienė: Kesadilija su keptais svogūnais, sūriu, kukurūzais. 

Pusryčiai: Avižiniai naminiai vafliai su obuolių padažu. 
Priešpiečiai: Minestrone sriuba. 
Pietūs: Daržovių befstrogenas su bulvių koše, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Želės desertas su varške.
Vakarienė:  Cezario salotos su krevetėmis.

    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę