Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo birželio 23 iki birželio 27 dienos.

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

  •  Pusryčiai: Tortilijos suktinukas su razinomis. 
  • Priešpiečiai: Naminis apelsinų limonadas. 
  • Pietūs: Naminiai lietiniai blynai su vištiena, krapų- jogurto padažu. 
  • Pavakariai: Moliųgų pyragas. 
  • Vakarienė: Vištienos krūtinėlė užkepta su pomidorais, sūriu, porais, patiekiama su grikiais, šviežių kopūstų salotomis. 
  • Pusryčiai: Nedirbsime 🙂 Švęsime Jonines. 
  • Priešpiečiai
  • Pietūs
  • Pavakariai: Vakarienė:  
  • Pusryčiai:  Ryžių košė su džiovintais vaisiais.
  • Priešpiečiai: Trinta moliūgų sriuba. 
  • Pietūs: Plėšyta kalakutiena su žirnių piure, pomidorų salotomis. 
  • Pavakariai: Varškės žele su vaisiais.
  • Vakarienė: Tuno salotos.
  • Pusryčiai: Varškės apkepas su persikais.
  • Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.
  • Pietūs: Kalakutienos troškinys su kmynais, obuoliais, morkomis, lęšiais.
  • Pavakariai: Vaisiniai putėsiai.
  • Vakarienė: Čederio sūrio mafinai su kumpiu.
  • Pusryčiai: Kruasanas su sūriu, kumpiu, agurku, padažu.
  • Priešpiečiai: Vaisinė arbata. Pietūs: Vištienos naminiai maltiniai su šakninėmis daržovėmis, salotomis.
  • Pavakariai:Keptas obuolys su riešutu sviestu.
  • Vakarienė: Fetos salotos su spalvotais pomidorais, marinuotais svogūnais.
SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

  • Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių košė su bananais, džiovintais vaisiais.  
  • Priešpiečiai: Vaisių asorti.
  • Pietūs: Menkė kinietiškai su ryžiniais makaronais, paprika, morkų salotomis su sezamų sėklomis. 
  • Pavakariai: Baravykų sriuba.
  • Vakarienė: Grill tortilija su veganiška čorizo dešra, kiaušiniu, salotomis.
  • Pusryčiai: Trijų sūrių kiaušinių keksai su namine duona ( sėklų duona).
  • Priešpiečiai: Špinatų, bananų, mango glotnutis.
  • Pietūs: Sojos mėsos lizdeliai su keptomis daržovėmis, keptomis orkaitėje bulvėmis, pomidorų salotomis.
  • Pavakariai: Bounty skonio batonėlis su juoduoju šokoladu.
  • Vakarienė:  Pavasarinės salotos su persikais, sūriu, salotomis.
  • Pusryčiai: Puta su sūriu, vegetariška dešra.
  • Priešpiečiai: Trinta žiedinių kopūstų sriuba. 
  • Pietūs: Menkės kepsniai morkų- sūrio plutelėje su keptais šparagais, brokoliais.
  • Pavakariai: Raudonųjų serbentų musas su juoduoju šokoladu.
  • Vakarienė: Traškios sojos lazdelės su salotomis, saldžiarūgščiu padažu.
  • Pusryčiai: Lietiniai su varške, bananais. 
  • Priešpiečiai: Skanėstas su matcha.
  • Pietūs: Žuvies maltiniai su bolivine balanda, ikantišku padažu.
  • Pavakariai: Chia sėklų pudingas su melionu.
  • Vakarienė: Graikiškos salotos.

Pusryčiai: Kišas su cukinija, paprika, sūriu.
Priešpiečiai: Agurkinę sriuba.
Pietūs: Daržovių maltiniai įdarytas slyvomis si bulguru, agurkų salotomis. 
Pavakariai: Džiovintų abrikosų, žėmės riešutų batonėlis. 
Vakarienė:  Žiedinių kopūstų, kietojo sūrio apkepas. 

    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę