Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo balandžio 29 dienos iki gegužės 3 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

Pusryčiai: Granolos pusrytis su puria varške. 
Priešpiečiai: Ukrainietiški barščiai.
Pietūs: Vištienos suktinukas su kuskusu, korejietišku morkų salotomis. Pavakariai: Mėlynių putėsiai su šilauogėmis.
Vakarienė: Grill tortilija su sūriu, kumpiu, marinuotais agurkais, jogurtiniu padažu, salotu miksu.

Pusryčiai: Kiaušinių keksai su šonine, cukinija, cheddar sūriu. 
Priešpiečiai: Trupininis varškės pyragas.
Pietūs: Grill jautienos maltinissu šakninėmis daržovėmis.
Pavakariai: Paprikų, riešutų užtepėlė. 
Vakarienė: Grūdėtos varškės salotos su bazilikais, balzamiko acto padažu.

Pusryčiai: Apvaliųjų ryžių košė su karamelizuotais bananais, džiovintais obuoliais.
Priešpiečiai: Aviečių glotnutis.
Pietūs: Kalakutienos krūtinėlės vyniotinis su ryžiniais makaronais, daržovių miksu.
Pavakariai: Avižinis sausainis su džiovintomis spanguolėmis. 
Vakarienė: Tuno salotos. 

Pusryčiai: Lietiniai blynai su morkų, pievagrybių įdaru, krapų padažu.
Priešpiečiai: Vaisių ir uogų užkandis. 
Pietūs: Vištienos kukulaičiai troškinti kreminiame padaže su grikiais.
Pavakariai: Agar agar želė saldainis.
Vakarienė: Lašišos iešmeliai su citrinos skiltele, salotomis.

Pusryčiai: Kruasanas su vaisiais. 
Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu, keptomis bulvmis.

Pietūs:
Maltinis Jūratė su ridikėlių salotomis, morkų piure. 
Pavakariai:
Šokoladinis cukinijų brownie.
Vakarienė:
Plėšytos jautienos salotos su granatais, burokėliais, vyšniniais pomidorais. 

SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

Pusryčiai: Varškės keksai su braškėmis (be pridėtinio cukraus).
Priešpiečiai: Rūgštynių sriuba.
Pietūs: Sojos avinžirnių maltiniai su spalvotais pilno grūdo makaronais, garintais žiediniais kopūstais.
Pavakariai: Saulėgrąžų, datulių sausainis (be pridėtinio cukraus).
Vakarienė: Lašišos salotos su greipfrutu, vyšniniais pomidorais.

Pusryčiai: Kišas su brokoliais, špinatais, sūriu.
Priešpiečiai: Grūdėta varške su saulėje džiovintais pomidorais.

Pietūs: Troškinti kopūstai su nameko grybais, keptomis agota bulvytėmis.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su vaisiais.
Vakarienė: Lęšių netikras zuikis su tobule salotomis, tzatziki padažu (graikiškas jogurtas, agurkai, česnakai, aliejus, citrina).

Pusryčiai: Varškės vanilinis šokoladinis apkepas.
Priešpiečiai: Žirnių sriuba su šonine.
Pietūs: Sojos mėsos befstrogenas su sviestinėmis perlinėmis kruopomis, moliūgais bei kalafijorais.
Pavakariai: Anakardžių, migdolo riešutų morengai.
Vakarienė: Salotos su feta sūriu, lęšiais, morkomis, raudonais marinuotais svogūnais.

Pusryčiai: Sūrio, bulvių vafliai su padažu.
Priešpiečiai: Vaisių glotnutis.
Pietūs: Žuvis riešutų plutelėje su kuskusu, daržovėmis.
Pavakariai: Varškės šokoladinis sūrelis.
Vakarienė: Daržovių, tofu troškinys su avinžirniais.

Pusryčiai: Amerikietiški blyneliai su padažu.
Priešpiečiai: Morkų ir kokoso pieno trinta sriuba.
Pietūs: Švediški sojų kukuliai su bruknių padažu, briuselio kopūstais, keptais svogūnais, burokėliais, morkomis, bulvėmis.
Pavakariai: Krabų lazdelių užkandis su načos.
Vakarienė: Valdorfo salotos.

lt_LTLithuanian
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę