Sveikas meniu savaitei

Meniu atnaujinamas kiekvieną savaitę!

Paruošta bendradarbiaujant su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų.

SAVAITĖS MENIU GALI KEISTIS IŠ ANKSTO NEPRANEŠUS

Meniu nuo gegužės 13 dienos iki gegužės 17 dienos.

Mums rūpi Jūsų sveikata, todėl ruošiant kiekvieną savaitės meniu, pagalvojame ir apie tuos, kurie turi alergijų. Visas galimą alergiją ar netoleravimą sukeliančias medžiagas rasite čia paspausti

SAVAITĖS MENIU
VISAVALGIAMS
Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas meniu savaitei skirtas visavalgiams.

Pusryčiai: Daržovių frittata.
Priešpiečiai: Graikiškas jogurtas su bananais, mango. 
Pietūs: Vištienos krūtinėlė įdaryta saulėje džiovintais pomidorais ir sūriu su perlinio kuskuso kruopomis, šviežiomis kopūstų  salotomis.
Pavakariai: Pupelių sriuba.
Vakarienė: Burokėlių, karamelizuotų kriaušių, fetos sūrio, rukolos salotos.

Pusryčiai: Purios varškės keksai su braškėmis.
Priešpiečiai: Šokoladinis musas.
Pietūs: Kalakutienos krūtinėles befstrogenas su bolivine balanda, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Mango, braškių gėrimas.
Vakarienė: Wok ryžiniai makaronai su kinietiškomis daržovėmis, kiaušiniais, plėšyta kalakutiena.

Pusryčiai: Kruasanas su sūriu, kumpiu, salota, paprikos padažu.
Priešpiečiai: Apelsinų- morkų glotnutis.
Pietūs: Grybų – kopūstų pyragas.
Pavakariai: Riešutų sausainiai.
Vakarienė: Salotos su garinta vištiena, mandarinais. 

Pusryčiai: Morkų keksai su kokoso įdaru.
Priešpiečiai: Vaisių užkandis.
Pietūs: Jautienos bolognese su sūriu, ryžiais.
Pavakariai: Bananų duona.
Vakarienė: Kalakutienos- vištienos netikras zuikis su džiovintomis slyvomis, tabule salotomis.

Pusryčiai: Avižinė košė su džiovintais vaisiais.
Priešpiečiai: Šaltibarščiai su virtu kiaušiniu.

Pietūs: Menkės filė kepsneliai su šakninėmis daržovėmis, (keptais orkaitėje burokėliais, saldžiomis bulvėmis, bulvių skiltelėmis).

Pavakariai:
Braškių putėsiai.
Vakarienė:
Cezario salotos.

SAVAITĖS MENIU
PESKETARAMS

(be mėsos, tačiau mėgstantiems žuvį ar jūros gėrybes)

Subalansuotas maistas į namus ir į biurą

Skanus ir sveikas pesketariškas meniu savaitei.

Mityba paruošta kartu su mitybos ekspertais, kurie pasirūpina, kad kiekvienoje dėžutėje būtų pakankamai mūsų organizmui reikiamų medžiagų. Savaitės meniu gali kisti.

Pusryčiai: Varškėtukai su trinta cukinija kepti orkaitėje.
Priešpiečiai: Trinta sriuba su smidrais.
Pietūs: Sojos mėsos maltinukai su orzo makaronais, daržovėmis.
Pavakariai: Chia sėklų pudingas su šilauogėmis.
Vakarienė: Menkės  kepsneliai su korejietiškomis morkomis.

Pusryčiai: Bananiniai blyneliai su vaniliniu padažu.
Priešpiečiai: Varškės sausainis.

Pietūs: Lašišos iešmeliai su paprika, laukiniais ryžiais, špinatinų padažu.
Pavakariai: Alyvuogių užtepėlė su duona.
Vakarienė: Cezario salotos su putpelių kiaušiniais, krutonais, Džiugo sūriu, krevetėmis.

Pusryčiai: Puri kiaušinienė su špinatų duona.
Priešpiečiai: Bananų, avižų, riešutų sviesto glotnutis.
Pietūs: Menkės šnicelis su perlinėmis sviestinėmis kruopomis, pomidorų salotomis, baravykų padažu.
Pavakariai: Riešutų energetinis  avižinis batonėlis.
Vakarienė: Tuno maltiniai su kuskuso tabule salotomis.

Pusryčiai: Avižiniai, varškės vafliai.
Priešpiečiai: Bananiniai putėsiai su juoduoju šokoladu.
Pietūs: Avinžirnių guliašas su špinatų koše, marinuotais agurkais.
Pavakariai: Riešutų sviesto sausainis.
Vakarienė: Graikiškos salotos su konservuotais lęšiais, morkomis, feta sūriu.

Pusryčiai: Varškės apkepas su obuoliais, vyšnių padažu.
Priešpiečiai: Šaltsriubė.
Pietūs: Kotletas Jūratė su grikiais pagardintais morkomis, padažu, salotomis.
Pavakariai: Aviečių skanėstas.
Vakarienė: Baltos mišrainės bola.

lt_LTLithuanian
    Jūsų krepšelis
    Krepšelis tuščiasGrįžti į parduotuvę